Udendørslamper

Udendørslamper

Tiden med kedelige udendørslamper, der er formet som kasserer heldigvis forbi. I dag er det muligt, at få flotte lamper der også giverydersiden af din bolig et flot look. Her hos OutletLamper har vi et stort udvalg af udendørslamper, som kan bruges hele vejen rundt om huset, i haven eller på altanen.

Udendørslampe

Hvis du er på jagt efter en ny udendørslampe, er du helt sikkert kommet til det rigtige sted. Her finder du væglamper, bedlamper, havefakler og en masse andre lamper som kan bruges udendørs. Udendørsbelysning behøver ikke være kedelig. Her finder du en masse flotte, funktionelle og dekorative lamper som kan bruges udendørs. Alle disse er selvfølgelig anmærket med det rette IP-certifikat, så de egner sig til regn og støv.

Billige udendørslamper

Når du besøger OutletLamper er du altid sikret de bedstepriser på belysning. Gode priser ligger til navnet ”Outlet” og vi gør meget ud af altid at have Danmarks bedste priser på lamper og lampetilbehør – dette gælder selvfølgelig også vores udendørsbelysning. Derfor kan du helt sikkert findebillige udendørslamper til dit hus eller din altan. Hvis du er en rigtigtilbudsjæger, der gerne vil have de bedste af de bedste tilbud, kan du tage et kig under Gør et Kup hvor vi altid samler vores største besparelser. Tilbudssiden opdateres dagligt, men husk at når varen er udsolgt, kommer den som regel ikke igen.  

Udendørslamper med sensor

Når det kommer til udendørslamper, kan det være en fordel at have dem med sensor. For det første får man ikke så meget ud af at have en lampe ved hoveddøren, hvis man skal stå og fumle i mørke for at finde nøglerne frem, inden man kan låse sig ind og tænde lyset. Når man tager hjemmefra og har fået låst døren, kan det også være besværligt, at skulle til at låse op igen hvis man har glemt at slukke lyset. Med en sensor til dine udendørslamper, får du altid lys når der er behøv for det, men heller ikke mere end det. Derudover er du sikker på, at du aldrig glemmer at slukke lyset.

 

 

Solcellelamper

Lamper med solceller kan bruges flere steder udendørs. Viser dem både på altanen, i haven, i indkørslen, på terrassen eller langs huset. Solcellelamper er både energibesparende men kan også være yderst dekorative. Der laves både havefakler, lanterner og mindre bordlamper, der kan sættes på havebordet eller f.eks. i forteltet, hvis man har campingvogn.

Der er flere fordele ved solcellelamper. For det første er de super lette at montere og kan medbringes alle vegne. De har en lang levetid og oplades automatisk i dagtimerne. De kan bruges hele året rundt og i al slags vejr. Sidst, men ikke mindst, er de yderst energibesparende som både skåner miljøet og din pengepung.

Campinglampe

Solcellelamper egner sig perfekt til at blive taget med på camping. De kræver ingen opladning og kan nemt flyttes fra ét sted til et andet.

Trådløse lamper

Det er ikke kun solcellelamper der er trådløse. Du kan også få mange andre lamper som kører på enten batteri eller kan oplades medstrømstik og tages med rundt i hjemmet eller udenfor.

Solcelle lamper

Solcellelamper omdanner sollys til strøm, som de bruger til at kunne lyse. Solceller bruges til at producere elektricitet fra solens lys og ikke dens stråler. Dette betyder at solcellerne også producerer elektricitet selvom det er overskyet.

Når det bliver mørkt, aktiverer solcellelamperne sit lys, så den strøm der er produceret i løbet af dagen bruges om aftenen og henover natten.