Væglampe børn

Væglampe børn

Væglamper kan både være praktiske, dekorative og funktionelle. Hvis vi starter med sidstnævnte, er det funktionelle utroligt vigtigt for en natlampe på børneværelset, da det her er vigtigt med et godt lys til eksempelvis aftenlæsning. Man kan ligeså godt give sit barn de bedst mulige forudsætninger for, at komme ind i den gode vane med at for læst om aftenen. Hvis du sikrer at de har den bedst mulige belysning til at kunne læse vedsengen, har du i hvert fald den ene mindre undskyldning at skulle bekymre dig om. Det dekorative betyder selvfølgelig også en stor del. Børneværelset er ikkebare et soveværelse for at barn, men også de rum de (i de fleste tilfælde)opholder sig mest i. Derfor giver det også bare dét ekstra at have nogle lamper, som man synes er flotte og dette inkluderer selvfølgelig også natlampen. Det praktiske aspekt kommer ind i billedet, da væglamper jo heldigvis ikke optager noget plads som f.eks. en gulv eller en bordlampe gør. Hvis pladsen er knap, kan en væglampe som natlampe være en god mulighed for at få mest muligt ud af kvadratmeterne på børneværelset.

Sengelamper til børneværelset

Der laves mange forskellige sengelamper til børneværelset som kan hænge på væggen. Mange af disse lamper er i sjove motiver eller i farver. Afhængigt af størrelsen på børneværelset samt sengen på værelset, kan man overveje om man ønsker en lampe på hver sin side af sengen, eller om én lampe er nok i alt.

Foruden vores børnelamper, har vi et stort udvalg af væglamper som du kan se her. Her vil du både finde natlamper til sengen i soveværelset, hyggelige væglamper til stuen og andre flottevæglamper til resten af hjemmet.

 

 

Lamper til børneværelset

Ligesom ”børnelamper” eller andre lamper i kreativt design, ikke nødvendigvis behøver hænge i et børneværelse, behøver alle lamper til børneværelset nødvendigvis heller ikke være i et super kreativt design eller i mange farver. Det vil dog formegentligt blive en smule kedeligt hvis ingen af lamperne på børneværelset skiller sig ud i forhold til lamperne i resten af hjemmets rum.

Det handler dog også om at være kreativ med lamperne, og hænge eller sætte dem på nogle lidt sjove og anderledes måder, eller placere andre sjove ting omkring dem.

Lamper til børneværelset med forskellige motiver

Lamper i sjove motiver er en sikker vinder, når det kommer til børns præferencer i lamper. Så længe motivet vel at mærke er det rigtige og ikke forestiller den forkerte tegneserie, det forkerte fodboldhold eller lignende.

Hvis du mangler hjælp til at vælge de rigtige lamper til børneværelset, eller bare har spørgsmål om belysning generelt, er vi altid klar til at hjælpe dig. Du kan fange os på mail, telefon eller chat. Vores kontaktinformationer finder du i bunden af denne side eller på her – Kontakt Os.