Væglamper stue

Væglamper stue

Væglamper kan bruges til mange formål, inden for belysning. De kan både være flotte og funktionelle, hvis man placerer dem det rette sted. Hos OutletLamper.dk har vi et stort udvalg af billige væglamper, hvor du helt sikker kan finde noget der passer ind hjemme hos dig. Uanset om du skal bruge en væglampe til almelt lys i gangen, en læselampe til soveværelset, dekorativ belysning i stuen eller noget helt andet, så har vi en flere gode bud på din nye væglampe.

Væglamper i stuen har ofte fokus på udseendet, da det er noget alle dine gæster kommer til at se. Derfor anser mange deres væglamper i stuen som udsmykning, ligeså meget som de ser dem som belysning. Uanset om man søger en moderne væglampe eller en klassisk væglampe, har man faktisk mulighed for, at slå to fluer med ét smæk. Det er nemlig blevet moderne igen med væglamper i glas. Hvis man ønsker vil have et varmt og hyggeligt lys, kan man med fordel isætte en LED pære med en varm lysfarve, som ligner den gammeldags glødepære. Hvis du er mere til læselys ved sofaen, anbefaler vi en væglampe med en bevægelig arm. På den måde kan du pege lyset i retning af din bog eller din avis, men kan også pege den væk fra dig, når ikke du ønsker så skarpt lys.  

 

 

Væglampe køkken

Selvom væglamper i køkkenet normalt ikke er den mest almindelige belysningsform forekommer det alligevel. Hvis du ønsker et direkte lys på køkkenbordet, mens du laver mad, vil en væglampe hvor armene kan justeres være en god løsning. Inden du begiver dig ud i at køb væglampe til køkkenet, anbefaler vi at du tænker over hvilken model der vil egne sig bedst til køkkenet. En justerbar væglampe vil, som allerede nævnt, være en god løsning, men tænk også over, at det skal være en lampe som er nem at tørre af. I et køkken kan snavs og os aldrig helt undgås, så gør livet nemmere for dig selv og vælg en lampe uden for mange hakker og riller, hvor dette kan sidde fast.

 

Væglamper indendørs

Hos OutletLamper.dk er langt størstedelen af vores væglamper til indendørs brug. Du vil helt sikkert kunne finde en indendørs væglampe du kan bruge i vores store sortiment. Det charmerende ved væglamperne er, at du får det lys du ønsker, samtidigt med at du holder gulvet frit. Især i små rum gør dette en kæmpe forskel, da det nemt kan skabe rod og uro med ledninger liggende på gulvet. Så tag et kig i vores udvalg af indendørs væglamper og skab smuk belysning ved hjælp af dine vægge.