Sådan får du gavn af lamper med sensor

Der er flere gode grunde til at kigge mod lamper med sensorer når belysningen skal opgraderes på hjemmefronten. Én ting er praktikken, en anden ting er bekvemmeligheden og trygheden. Der findes super mange skønne lamper der kan benytte sensor – og i et mørkt land som Danmark kan disse være noget så efterspurgte. I dag vil vi fortælle lidt om, hvordan lamper med sensorer kan skabe værdi for dig.

 Lampe med sensor

Udendørslamper med sensorer

Spørg enhver husejer der benytter lamper med sensorer – det er GENIALT! Når du tilføjer lamper med sensorer tilføjer du i mange tilfælde også en grad af fornyet tryghed. Lamper med sensorer opfatter bevægelse og varme – derfor vil sensorerne opfatte når nogen kommer tæt på dit hus eller din indkørsel, og vil lyse området op. Dette kan være med til at sikre dit hjem mod uønskede udefrakommende, da de ikke vil have mulighed for at gå op til dit hus uden at blive opdaget af lyset. Dog er det ikke kun et spørgsmål om sikkerhed. Lamper med sensorer til din indkørsel eller foran dit hus kan nemlig også være super praktisk for dig. I Danmark er der mørkt store dele af året – ja faktisk bliver der i vinterhalvåret så sent lyst om formiddagen og så tidligt mørkt om eftermiddagen, at man knap kan nå til og fra arbejde uden at der er mørkt omkring huset. Med lamper med lys sensorer skal du ikke være nervøs for at stå utålmodigt og fifle med nøglerne, frygte at falde over dørtrinnet eller måske endda risikere din bils velvære, når du i det buldrende mørke forsøger, at bakke bilen ind i indkørslen uden den mindste skramme – bare rolig. Disse problemer kan du med lethed lægge bag dig, når lyssensorerne kommer og overtager dine daglige småkampe i mørket. Der findes intet mindre end et væld af flotte udendørslamper. Tag et kig her Udendørsbelysning hvis du har mod på at give dit hjem en kærlig hånd til en mere tryg og rar hverdag i mørke Danmark.

 Udendørs lampe med sensor

Lamper med sensorer til badeværelset

Det er ikke kun udendørs, at lamper med sensorer gør gavn. Faktisk er sensor lamper også et kæmpe hit til badeværelset i manges boliger og i virksomheder. Sensorer er praktisk og bekvemt, og derfor er det en skøn tilføjelse til badeværelset at tilslutte lamper med sensorer. Med lamper med sensorer til badeværelset, tænder lyset idet man træder ind af døren. Dette gør det både nemt og praktisk, og dertil er det endda hyggeligt – ja man kan trække den så langt og sige det er som at have en tjener der ordner det kedelige arbejde for en, og blot byder én velkommen indenfor.

Nogen foretrækker at køre halv belysning med sensor og halv belysning med helt almindelig tænd/sluk funktion. Dette kan være for at sikre, at man ikke overbruger lys når det ikke er nødvendigt. Det kan også være med til at sikre et behageligt rumlys uanset hvad behovet er. Skal man blot have et aftenbad, er der ikke det store behov for skarp belysning. Står man derimod og gør sig klar, kan lidt ekstra belysning til gengæld være rart. Derfor kan det være en god ide at sørge for  mulighed for super god belysning på badeværelset. Hvis du er i tvivl om hvor du skal starte med badeværelses belysningen, synes vi du skal tage et kig her: Badeværelseslamper – hvis du ikke kan finde din perfekte badeværelseslampe her, så tror vi ikke på den findes.

 Badeværelseslamper

Hvis du er vild med en eksklusiv løsning til din belysning i og udenfor hjemmet eller kontoret, så er vi sikre på du vil være vild med at tilføje lamper med sensorer til dit hjem. Skriv endelig hvis du har brug for hjælp til at vælge de perfekte sensor lamper til lige præcis din situation – så skal vi nok ”belyse” dig på emnet ;-)

God jagt efter dine nye lys sensorer!

Flere artikler