Samleguide - Sådan monterer du din lampefatning

Her hos OutletLamper har vi over 100 forskellige slags stofledninger samt en masse forskellige slags fatninger til, i alverdens farver. Men hvordan er det nu lige du monterer en fatning på din nye ledning? Her finder du en lille guide, der kan hjælpe dig med netop det. Hvis du er visuelt anlagt, finder du en video herunder, ellers har vi også lavet en trin-for-trin guide længere nede på siden, i punktform. Husk at slukke for strømmen inden du går i gang.

 

 Trin-for-trin guide til montering af lampefatning

Fatningsdele

1) Til at starte med, skal du skrælle det yderste af ledningen. Har du ikke helt styr på, hvordan du gør det, så læs denne korte guide om hvordan du skræller en stofledning. Det første, du skal gøre, er at afmontere fatningen og skille alle delene ad, som på billedet ovenfor. Når pærefatningen er afmonteret, vil alle delene blive synlige. De påsættes på ledningen i rækkefølge som på billedet

 

2) For at adskille ledningen fra låget, skal du blokere låsemekanismen, hvis formål er at forhindre omløbsringen i toppen i at løsne sig, når pæren skrues ud af fatningen. Herefter skal du isætte kobbertrådene fra lederne i klemmerne og skrue dem fast med en skruetrækker.

 

3) Saml de resterende dele i den rækkefølge de allerede er sat på ledningen. Pas på med ikke at aktivere låsemekanismen.

 

4) Det sidste trin i samlingen af din lampefatning, er at montere den ydre metalhætte. Her fører du bare metalhætten nedover fatningens gevind og skruer toppen på. Din fatning er nu færdigmonteret! 😃

 

Hvis du ønsker at sammensætte din egen lampe, kan du herunder finde stofledninger, fatninger og dekorationspærer

 

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar på mail, chat eller tlf: 77 77 77 14.

 

Flere artikler