Sådan vælger du den rigtige pendel

Pendlen er ofte den lampe man først får øje på i et hjem, og anses af mange for den vigtigste lampe, når det kommer til boligindretningen. Den spiller derfor en vigtig rolle, når der skal vælges belysning. Pendlen er en af de typer lamper, som er mest dekorativ og sætter det største præg i hjemmet. En pendel er lampe der hænger ned fra loftet.

Pendler kommer i alle former og farver, og der er ingen grænser for, hvor mange muligheder du bliver præsenteret for, når du skal vælge ny pendel til dit hjem. Vi har derfor sat os for at lave en guide, som kan hjælpe dig med at vælge den rigtige pendel.

5 tips om pendler

  1. Find ud af dit behov – Først og fremmest skal du finde ud af, hvor du mangler lys henne, samt hvilket slags lys lampen skal give. Ønsker du hyggebelysning i krogen i stuen, funktionelt lys til køkkenet, eller en pendel til spisebordet?
  2. Hæng din pendel 60-75cm over spisebordet. Skal du hænge din pendel over spisebordet, er dette vores anbefalede højde.
  3. Hæng dine pendler i en klynge eller på række. Der er mange muligheder og det er kun fantasien der sætter grænser for, hvordan du vil hænge dine lamper. Du kan købe rosetter eller strømskinner her, så de hænger pænt og symmetrisk
  4. Belysning er ikke bare belysning
  5. Pendler som hyggebelysning

Uanset om du skal bruge din pendel til sommerhuset, til stuen eller til børneværelset, står vi klar til at hjælpe dig, med at træffe det rigtige valg. Nedenfor kan du se eksempler på nogle af de mest solgte pendler her på OutletLamper.dk

Den stilrene - Cph pendlen fra Halo Design, der til forveksling ligner en hængende Lyngby-vase er et populært valg.

Halo Design Cph Pendel Opal

 

De naturlige materialer - Naturmaterialer, som træ, er en populær detalje, som ses i mange lampe. Her ser vi Soft pendlen fra Halo Design, som laves i tre forskellige varianter; Klar, Smoke og Rosa. 

Halo Design Soft Pendler

 

Den klassiske - Ball pendlen fra Frandsen er en tidsløs klassiker, som siden den for første gang blev produceret i 1968, har floreret i utallige danske hjem.

Ball Pendler Frandsen

 

Den markante - Defacto pendlen sætter et tungt præg, når man træder ind i lokalet. Lampen giver et lækkert lys til spisebordet og fås i flere farvekombinationer. 

Defacto Pendel Messing

 

Den ultra-populære - Eos fjerlampen fra Umage er blevet en af Danmarks mest solgte lamper. Lampen, som laves i flere forskellige størrelser og farver, fås også som både gulvlampe og bordlampe. 

Umage Eos Fjerlampe Hvid

Det klassiske glas - Nobb serien fra Halo Design, består af glaspendler i forskellige former. Lamperne laves i klart eller røgfarvet glas. 

Halo Design Nobb

 

Hyggesprederen - Når der skal skrues op for hyggen i stuen, er det blevet populært at anvende lamper, hvor pæren ses tydeligt. hertil kan du isætte en varm, hyggelig pære. 

Cage pendler

 

De æstetiske lysekroner - Lysekronerne er blevet in igen - dog i et lidt andet format end som vi kender dem. Disse to modeller fra henholdsvis Frandsen og Halo Design, er nogle vores bestsellers. 

Frandsen Mega Junction   Halo Design Atom

 

Jeg håber, at dette har givet dig inspiration til din næste pendel. Du kan se vores store udvalg af pendler her. Brug filterfunktionen til at sortere lamperne efter eksempelvis pris, farve eller hvilke typer pærer de bruger.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf: 77 77 77 14 eller mail: kontakt@outletlamper.dk.

Bedste Hilsner

Phillip 

Logo

Flere artikler