Disse lampetrends skal du holde øje med i 2020

Tidens trends og tendenser udvikler sig konstant, og derfor kan det være svært at finde rundt i hvad der er moderne og hvad man skal holde øje med. Derfor har vi samlet nogle af de største tendenser indenfor belysning i 2020 og giver her et bud på hvad du skal holde øje med, hvis du vil være med på de helt store trends i det nye år. Vi ser mange nyfortolkninger af gammeldags, klassiske designs og nye moderne måder at lade sig inspirere på. I 2020 er det tydeligt, at de legende faconer og mere rå materialer får lov at lyse igennem. Herunder giver Outletlamper.dk et bud på de største lampetrends i 2020, samt vores egne favoritter der passer perfekt ind i de nye trends.

Naturlige materialer
En af de helt store trends indenfor belysning og indretning er brugen af naturens egne materialer som træ og metal. Dette skaber et råt udtryk og giver lidt ekstra kant til dit hjem. Trenden er især god til dig, der mangler noget øjefang i hjemmet. Med disse lamper bliver indretningen alt andet end kedelig.

Cage pendler Halo Design Bristol marmor Frandsen

Geometriske designs
De geometriske designs har mange fortolkninger, og er en simpel måde at skabe dynamik og øjefang i hjemmet. Denne lampetrend tillader os at lege ekstra meget med former, faconer og diversitet i lampernes design. De geometriske, legende lamper er en interessant konkurrent til de mere klassiske pendel-lamper.

Frandsen Diamond PendelFrandsen Grace 30cm Pendel

Halo Design Atom Smoke Pendel Halo Design Spira Pendel

Pæren i fokus
Klare glaspendler samt lamper uden skærm, er også en trend der er kommet for at blive. Fælles for disse er, at de lader lyset være i fokus på den mest æstetiske, fine måde. Både de helt transparente pærer og pærer i en lys farve har fundet sit spotlight. Denne trend giver et minimalistisk, klassisk udtryk til dit hjem og sørger for et stilrent, tidløst look.

Halo Design Soft Pendel  Frandsen Mega Junction

Arkitektoniske gulvlamper
De arkitektoniske gulvlamper tager for alvor sit spot i det nye år og er et absolut musthave i ethvert hjem, hvad end den finder plads i soveværelset, i stuen eller på kontoret. Gulvlamperne udfordrer de klassiske gammeldags arkitektlamper og nytænkes i diverse faconer og materialer for at skabe et æstetisk, moderne look.

Frandsen Giraffe  Halo Design Blend Gulvlampe 

Frandsen Daddy Long Leg Gulvlampe Frandsen Sixty Gulvlampe                                                       

Klassiske væglamper med et moderne twist
Væglampen har i en årrække været lidt udenfor søgelyset, men i 2020 er vejen banet for at denne nyfortolkes og laver sit stilrige comeback. Væglamper behøver ikke længere være kedelige lamper udelukkende til funktionelt brug – nu ser vi væglamper med designet i højsædet uden at gå ned på funktionalitet.

Halo Design Cage Clips Scan Lamps Figaro Væglampe

Lysekroner
Denne elegante trend kan sætte et stilet og interessant præg på ethvert hjem. Den klassiske, feminine lysekrone bliver i 2020 udfordret af et mere legende, moderne look der erstatter den klassiske version med nye fortolkninger hvor både materialerne og formerne bliver bøjet og leget med på ny. Dette skaber et mere alsidigt og råt design, der kan bruges i de fleste rum.

Aneta Wermland Lysekrone Messing Frandsen Kobber Mega Junction

Guld og messing
Til sidst har vi en af de mest nævneværdige trends i 2020 - nemlig lamperne i guld-look og af messing. Guld og messing bliver en af de absolut største trends i kan adoptere til jeres hjem i det nye år. Dette rå og ekstravagante look sætter et eksklusivt præg på indretningen og drager fokus uden at blive tungt i hjemmet. Denne trend er et absolut must-have der findes i et hav af varianter og fortolkninger, uanset om man er til en nedtonet eller mere prængende indretningsstil.

Halo Design Defacto Messing Ø24 Pendel Halo Design Berlin Messing Gulvlampe

Vi håber, at du har ladet dig inspirere lidt :-) Lamper er jo altid en smagssag, og det vigtigste er jo bare, at du er glad for lamperne i DIT hjem - Derfor har vi altid både moderne og klassiske modeller på lager. Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på TLF: 77 77 77 14 eller mail: Kontakt@outletlamper.dk.OutletLamper Logo

Flere artikler