Fatning

Fatning

Hvis du mangler en fatning til din lampe, er du kommet til det rigtige sted. Her finder både fatninger i ledning, som du kan hænge op med en stor flot globepære og bruge som lampe, men også fatninger uden ledningen, som du selv kan montere på din lampe. Med en løs fatning, kan du enten skifte fatningen ud på din nuværende lampe, eller bruge den som element i at bygge din egen lampe. Dette kan du eksempelvis gøre med en Ledning hvor du selv vælger længden og farven.

Fatninger E14

E14 fatningen er den fatning vi kender som den ”lille” fatning. Den lille fatning ses oftest i væglamper eller bordlamper, men forekommer også sommetider i gulvlamper eller mindre pendler. De små kertepærer benyttes i små lampeskærme, hvor der ikke er plads til en større globepære.

 

 

Porcelænsfatning

Porcelænsfatningen er en meget efterspurgt vare. Du kan blandt andet bruge dem, hvis du vil skifte fatningen på din nuværende lampe eller hvis du laver din egen lampe. Porcelænsfatningen er ekstra smuk med en stor globepære.

Kobberfatning

Kobber er generelt blevet et utroligt populært element i den danske boligindretning gennem de senere år, og kobberfatningerne er ingen undtagelse. Du kan matche kobberfatningen med både Ledninger og Baldakiner, som begge forhandles her på siden.

Messingfatning

Hvis du søger en messingfatning, er du kommet til det rette sted. Vi forhandler både messingfatninger med eller uden ledning, så du enten kan nøjes med at skifte selve fatningen ud på din lampe, eller hænge et fatningssæt op og bruge det som lampe.

Sort fatning

Du kan også finde mange varianter af sort fatning, her hos OutletLamper. Vi forhandler både sort fatning med ledning eller bare selve fatningen.

Træfatning

Træfatninger kan være med til at skabe en rigtig hyggelig stemning og med sit naturlige look. Ledningerne på træfatningerne kan med fordel vikles rundt om f.eks. bærerende søjler i loftet, for at skabe et lækkert vintage look.