Globepærer

Globepærer

En globepære er en stor dekorativ pære, som ofte bruges i en åben lampe hvor pæren er synlig eller i en frithængende fatning. Den mest almindelig størrelse på globepæren er 12cm i diameter, men de fås også både større eller mindre. Hos OutletLamper har vi et stort udvalg af globepærer til dekorativ belysning. En af vores største leverandører af globepærer og dekorationspærer er danske Colors, som der er utroligt gode til at fremstille LED pærer, der ligner de gamle glødepærer. En anden af vores leverandører til globepærer er det franske brand Elements, som har lavet serien Message in the Bulb. Som navnet antyder, er dette en pæreserie hvor der er tekst eller tegn i pæren. Pærerne bliver både fremstillet så de kan vende op eller nedad, hvilket med andre ord betyder, at de passer til både bordlamper og pendler.

Globepære E27

Langt de fleste globepærer passer til en E27 (stor) fatning, hvilket er den klart mest brugte i både lamper og fatninger med ledning. Hvis du mangler en E27 globepære, er vi ikke i tvivl om at du kan finde din nye pære her.

LED Globepærer

Alle de globepærer v forhandler er LED globepærer. Du er derfor garanteret lys de næste 10-20 år, da levetiden på disse pærer er mellem 20 og 30.000 timer.

 

 

Sammensæt din egen lampe

Hvis du forelsker dig i en dekorationspære, men ikke har en lampe at hænge den i, kan du nemt lave din egen lampe. Sådan sammensætter du din egen lampe:

1. Find den lyskilde du ønsker. Pæren kommer til at udgøre den største del af lampen, så denne må siges at være den vigtigste del.

2. Vælg Fatning. Vi har et kæmpe udvalg af fatninger, både med og uden ledning. Hvis du vælger en fatning uden ledning, eller du gerne vil have en ledning i en sjov og anderledes farve, kan du klikke her for at Se vores store udvalg af ledninger.

3. Vælg Baldakin. Vi har et af Danmarks største udvalg af baldakiner og rosetter, i mange forskellige farver og med huller, så du kan hænge helt op til 10 lamper/fatninger i.