Gulvlamper messing

Gulvlamper messing

Vi har gennem de senere år set mange populære lamper i messing, som har solgt godt. Det er en trend der er blevet ekstrem populær i de skandinaviske hjem, og det er ikke mindst en trend der er kommet for at blive. Messing passer godt ind i den skandinaviske indretningsstil, hvor det ofte ses, at rå materialer kombineres medfeminine designs. Hos OutletLamper sælger vi flere messinglamper, heriblandt gulvlamper i messing. Nogle af de mere populære valg er Berlin gulvlampe eller Angora gulvlampen, begge fra danske Halo Design. Begge de to omtalte modeller er yderst funktionelle, da de både kan justeres i højden samt har en justerbar skærm, så du kan fokusere lyset i den retning du ønsker. De klassiske lamper i antik kobber eller messing vil passe ind i langt de fleste danske hjem, da her er tale om tidsløst design som ikke går af mode.

 

 

Billige Gulvlamper

Alle skal have råd til en kvalitetslampe, som giver dem det lys de har brug for. Hvis du mangler en gulvlampe eller standerlampe til den rigtige pris, er du kommet til det rette sted. Her hos OutletLamper.dk forhandler vi lamper til udsalgspriser og gulvlamperne er ingen undtagelse. Vi sælger billige gulvlamper og billige standerlamper, hvor der stadigvæk er taget højde for, at kvaliteten skal være i orden. Du kan bruge filterfunktionen til, at søge efter den billigste gulvlampe. Vi står altid klar til at vejlede dig i dit køb af billig gulvlampe.

Selvom vores priser er i bund, bestræber vi os altid efter, at kvaliteten skal være i top. 90% af de lamper der forhandles her i vores online lampebutik, er designet i Danmark. Der er ydermere op til 5 års garanti på de produkter der bliver forhandlet på OutletLamper.dk. Vores brede udvalg af gulvlamper og standerlamper gør det lettere for dig, at finde lige dén lampe du ønsker.

 

Retro Gulvlampe

Ligesom så meget andet retro, er gulvlamper i retro-stil eksploderet i popularitet de seneste år. Her hos OutletLamper forhandler vi flere forskellige retro gulvlamper og retro standerlamper. Det der kendetegner retro lamper er, det enkle, men elegante design, ofte i aluminium-look. Retro lamper harmonerer super godt med mange forskellige indretningsstile. Industrielt design, eller retro design, er en kombination mellem det funktionelle og det æstetiske, og det er virkelig en kunst som designer, at kunne kombinere de to.  Nogle gulvlamper er designet som klassiske lamper, mens andre er mere retro i farverne – her er messing og kobber er det helt store hit. Er du på udkig efter en retrolampe, kan du bruge søgefunktionen, eller du kan gå ind på gulvlampekategorien og vælge filter efter f.eks. farver (kobber eller messing) eller materiale (metal). På den måde vil du helt sikkert finde en flot retro gulvlampe.Generelt brug af gulvlamper

Gulvlamper er højere end de andre lamper vi ser i hjemmet og
med undtagelse af de lamper der hænger i loftet, er gulvlamperne de højst
placerede lamper. En god tommelfingerregel er, at gulvlamper som regel altid er
at finde i minimum brysthøjde. Ved at have lyskilden så højt i lokalet, kan man
med gulvlamper både få lys opad mod loftet eller nedad, f.eks. ind over
lænestolen til læselys.

 

Forskellige standerlamper til forskelligt brug

Ikke alle lamper er ens og de er heller ikke designet til at
give et ens lys. Dette gælder naturligvis også standerlamper. Forskellige
lampeskærme udsender lys på forskellige måder. Gulvlampers funktionalitet varierer fra lampe til lampe, så derfor er det vigtigt at du ved nogenlunde hvad den gulvlampe du er på udkig efter skal kunne. Herunder kan du læse om tre forskellige formål, folk bruger standerlamper til.

1. Gulvlamper der giver en generel
rumbelysning

Gulvlamper der skal give en generel rumbelysning, er bedst placeret i hjørnet eller i siden af rummet. Den generelle rumbelysning skal erstatte det naturlige lys, så derfor, vil man ikke have en direkte lyskegle der peger et givent sted hen. For at hjælpe med den generelle rumbelysning, skal lampen helst give et filtreret/afdæmpet lys, som spredes ud i så stor en del af lokalet som muligt.

2. Gulvlamper der bruges til opgaver

Gulvlamper der bruges til eksempelvis læsning, opgaveskrivning eller strikning, bør blive placeret ved siden af eller bagved hvor du sidder. De ideelle lamper til dette formål, er de gulvlamper der giver et fokuseret lys og gerne også et lys der kan justeres.
Det fokuserede lys opnås ved hjælp af en lampeskærm, hvor åbningen er
forholdsvis smal. På den måde vil det lys der kommer ud fra skærmen, være et
mere direkte lys. Så hvis du er på udkig efter en gulvlampe du skal bruge til eksempelvis læsning, bør du se efter en lampe, der har en forholdsvis smal åbning, som du kan justere. Du kan se alle vores anbefalede læselamper lige her.

3. Gulvlamper som udsmykning

Selvom der er tænkt over designet i alle lampetyper, er der nogle gulvlamper, hvor man virkelig kan se at der er langt arbejde i hver en lille detalje. Nogle gulvlamper er udelukkende skabt for det dekorative aspekt, og bør snarere ses som et møbel i stedet for som en lampe.
Gulvlamper som udsmykning har ikke noget fast look, men fællesnævneren for
denne lampetype er, at de mere bliver brugt som dekorative aspekter i
boligindretningen, hvor det lys de giver kommer i anden række, eller helt fraprioriteres.


Gulvlamper (eller standerlamper som de også kaldes) er høje
lamper der står på gulvet og spreder lys til rummet. En gulvlampe besidder som
regel flere af følgende elementer:

- En forholdsvis tung base/fod, der giver lampen stabilitet

- En lang stang, der sikrer lys højt i rummet

- En eller flere afbrydere til at slukke/tænde for lyset

- En eller flere fatninger, hvor pæren til lampen skrues i

- En lampeskærm eller flere lampeskærme, som dækker lyskilderne


Brug en gulvlampe som læselampe

Hvis du har i sinde at bruge din gulvlampe som læselampe
eller til andre aktiviteter, som eksempelvis strikning, kan du sagtens finde en
der matcher dette krav. Her bør du anskaffe dig en gulvlampe der ikke er så høj igen, så lyset vil være tæt på din bog når du sidder ved i din lænestol eller i sofaen. Et andet godt tip, når du skal vælge en gulvlampe som læselampe er, at
du sikrer dig at lampen har en justér arm, så du pege lyset i den retning du ønsker.