Hængelamper

Kært barn har mange navne. Hængelamper er loftlamper som hænger ned fra loftet. Nogen kalder dem hængelamper, nogen siger bare loftlamper, mens andre kalder dem pendler. Pendel er det korrekte begreb for disse hængelamper.

Hængelampe

En hængelampe må helst ikke hænge for lavt over spisebordet, da den så kan være forstyrrende. Den ideelle højde er ca. 70 cm over bordet. Her får du det gode lys du behøver, men kan samtidig se dit selskab i øjnene, i stedet for at se direkte ind på din lampe.

 

Hængelamper til hjørne

Hvis du mangler nogle gode hængelamper til hjørnet af din stue, har vi flere bud på dette. Halo Designs elegante glaspendler som både kan hænge i stuen eller i køkkenet. Garage Pendel fra Nielsen Light er en anden lækker løsning til hyggehjørnet. Lampen laves i flere størrelser, og du kan med fordel hænge dem i klynger af 2-3 lamper i forskellige størrelser. En anden Halo Design klassiker som er super velegnet til hjørnet er Cph-serien. Lamperne laves i flere forskellige farver og størrelser som du frit kan matche som du vil.

Fælles for disse pendler er, at vi anbefaler en varm, hyggelig lyskilde i dem alle. Klik her for at se vores store udvalg af dekorationspærer.

Hængelamper til stue

Hængelamper, eller pendler, kan hænge mange forskellige steder i stuen, heriblandt over sofabordet. Hvis du vælger en pendel over sofabordet anbefaler vi, at du køber en lampe med en lukket skærm, så du ikke skal kigge direkte ind i pæren. Vælger du derimod en pendel til at hænge centralt i stuen, til at sprede lys, anbefaler vi en åben skærm. En lampe som vi anbefaler generelt til stuen er Halo Designs Soft Pendel. Lampen giver et fantastisk spredt lys og du kan både bruge den til funktionelt lys eller som hyggebelysning med en varm dekorationspære.

Find den rigtige pendel

Det kan være svært at finde den helt rigtige pendel, da flere forskellige faktorer spiller ind, inden man kan træffe sit endelige valg. Vi har derfor udarbejdet denne guide, som består af fem punkter, som kan hjælpe dig med at vælge den rigtige pendel.  

Find ud af dit behov – Først og fremmest skal du finde ud af, hvor du mangler lys henne, samt hvilket slags lys lampen skal give. Ønsker du hyggebelysning i krogen i stuen, funktionelt lys til køkkenet, eller en pendel til spisebordet? Hæng din pendel 60-75cm over spisebordet. Skal du hænge din pendel over spisebordet, er dette vores anbefalede højde. Hæng dine pendler i en klynge eller på række. Der er mange muligheder og det er kun fantasien der sætter grænser for, hvordan du vil hænge dine lamper. Du kan købe rosetter eller strømskinner her, så de hænger pænt og symmetrisk Belysning er ikke bare belysning Pendler som hyggebelysning

Uanset om du skal bruge din pendel til sommerhuset, til stuen eller til børneværelset, står vi klar til at hjælpe dig, med at træffe det rigtige valg. Se hele vores guide til hvordan du finder den rigtige pendel her. Vi sidder altid klar til at vejlede dig i dit køb af lamper. Dette gælder naturligvis også når du skal finde den rigtige loftlampe eller pendel. Har du spørgsmål til dit køb eller nogen af vores produkter, kan du kontakte os på mail, chat eller telefon. Vi svarer så hurtigt vi kan, alle hverdage mellem 10-16.