Hyggelys til stuen

Hyggelys til stuen

Stuen er for mange det lokale, man tilbringer flest vågnetimer i. Derfor er det også utroligt vigtigt, at du føler dig godt til rette i din stue. Et varmt og hyggeligt lys, kan være med til at skabe en dejlighyggelig stemning. Selvom lampens glas også kan betyde noget, er det der skaber det hyggelige lys, som regel pæren i lampen. Hvis du sætter en hyggeligdekorationspære i lampen, vil den give et hyggeligt, varmt lys. Nogle foretrækker lyskilder der kan dæmpes til stuen. På den måde kan du selv styre hvornår du har brug for funktionelt lys og hvornår der skal være mere afdæmpet hyggelys. Hvis ikke du har en lysdæmperkontakt installeret, men godt kunne tænke dig, at kunne dæmpe dine lamper i stuen, kan du få lyskilder der kan dæmpes trinvist, uden en særlig lysdæmperkontakt. Du dæmper dem bare med tænd/sluk funktionen. Disse pærer kan bruges i alle lamper og er super smarte. Du finder alle vores 3-step pærer her.

Klyngependel

Klyngependler bliver mere og mere in i de danske hjem. En klyngependel består af to eller flere lamper eller fatninger, der hænger sammen i en klynge. Der ser generelt super flot ud, når de hænger sammen lidt forskudt af hinanden. En af vores mest solgte klyngependler, er den populære K9 Klyngependel fra danske Nielsen Light, men vi har et stort udvalg af klyngependler på vores side. Hvis du godt vil have en lampe der er helt unik, kan du med fordel også designe din egen klyngependel hos os. Først skal du havefat i en roset som der hedder i loftet og skjuler ledningsudtaget. Derefter kan du købe den stofledning, du synes der passer. Til sidst skal du have fat i nogle fatninger som pærerne skal sidde i.

Sofabordslampe

En sofabordslampe behøver sjældent at give meget lys, men den kan være med til at sprede en rigtig hyggelig stemning. Derudover kan den også være et element i boligindretningen, hvis man lige finder den boglampe der passer ind til sofabordet.  

 

 

Billige lamper

Hvis du er på udkig efter billige lamper, er du helt sikkert kommet til det rette sted. Vi bestræber os efter at have Danmarks bedste priser på belysning, men nægter at gå på kompromis med prisen. Derfor finder du også, at langt størstedelen af vores produkter er danskdesignede – på den måde sikrer vi, at kvaliteten altid er i top.

Billig væglampe

Ligesom vores andre lamper, har vi også altid billigevæglamper på tilbud. Når man har Outlet i sit navn, forpligter det også at man har gode priser på sine varer og det ansvar er vi ikke bange for at tage. Hvis du har forelsket dig i en væglampe, du ikke kan finde på vores hjemmeside, er du mere end velkommen til at tage fat i os. Som regel kan vi bestille varer hjem fra de fleste leverandører, så du modtager varen indenfor en uges tid eller to.

Billig gulvlampe

Gulvlamper fås i mange forskellige prisklasser. Her hos OutletLamper har vi en masse gulvlamper til gode priser, på et niveau hvor alle kan være med. Uanset om du er på udkig efter en gulvlampe der skal fungere som læselampe, eller om du bare mangler en flot lampe til at fylde et tomt område i stuen, kan du finde det du søger hos os, til en god pris.

Match de andre elementer i din stue

Ligesom matchende lamper, i samme serie, giver det bare en fed fornemmelse, når tingene spiller. Dine lamper behøver ikke at matche hinanden og være i samme serie. Du kan også se på hvilke andre elementer du har i din stue og bruge nogle af dem til at matche dine lamper med. Dette kan både være farver eller materialer. Hvis du har en grøn sofa og grønne gardiner, kunne det være en idé at få en lampe der matchede i farven. Har du derimod en masse træmøbler, kunne en træroset eller en lampe i træ passe perfekt ind. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvordan du kan udsmykke din stue medlamper.