Stuelampe

Stuelampe

En stuelampe kan være mange ting. Stuen er et af de rum der giver dig mest kreativ frihed, når det kommer til belysning og andre møbler. Det er her du kan præge rummet på lige præcis den måde du ønsker. Når du skal vælge en stuelampe kan det derfor både være en væglampe, en gulvlampe, en bordlampe, en pendel, eller en anden loftlampe – langt de fleste stuer har flere typer lamper, og også gerne flere af hver.

Lamper til stue

Uanset størrelsen på din stue, er et godt sted at starte, generel rumbelysning. Generel rumbelysning (eller grundbelysning) sikrer du ved, at have lamper hængende højt i loftet. Dette kan du typisk gøre med en loftlampe, der sidder fastmonteret højt i loftet, men det kan også sikresmed en eller flere pendler. Når du har styr på den generelle rumbelysning, kan du begynde at tænke på de lamper, der skaber stemning i dinstue. Uanset om du er til minimalistiske lamper i en enkel stil, eller om du er til ekstravagante lamper i farver, har vi helt sikkert de lamper der passer ind i din stue.

Stue lamper

Nogen foretrækker hyggelys i stuen, mens andre har brug foren noget skarpere belysning, da de bruger stuen til at læse. Hvis du hører til sidstnævnte, anbefaler vi at du tager et kig på vores læselamper. Her har vi håndplukket alle de lamper, der egner sig bedst til læsning og samlet dem på ét sted. Husk, at det lys du vælger til dine lamper, afhænger meget af, hvilken pære du sætter i lampen. Dette gælder både dine lamper til stuen, men også til alle andre rum i hjemmet. Vi har et stort udvalg af lyskilder og LED pærer og hvis du har brug for hjælp til hvilken pære du skal vælge til din lampe, har vi lavet en guide til netop dette, som du finder lige her.

 

 

Billig loftlampe

Loftlampen er en lampetype, som vi finder i langt de fleste af hjemmets rum. Faktisk er der ikke et eneste rum, hvor en loftlampe ikkepasser ind. Loftlamper bruges til at give en god generel rumbelysning, som spredes ud i hele lokalet. Hvis du står og mangler en loftlampe, og samtidig er lidt af en tilbudsjæger, bør du tage et kig i vores Gør et Kup kategori. Her har vi samlet alle vores bedste tilbud, hvor du selvfølgelig også finder en masse loftlamper.

Billig pendel

En pendel er måske den vigtigste lampetype overhovedet, når det kommer til boligindretning. Den udgør en central del af indretningen, da det altid er noget af det første man ligger mærke til, når man træder ind i et nyt lokale. Fede pendler behøver dog ikke koste en formue. Her hos OutletLamper, har vi en masse fede pendler til super gode priser. Selvom vi altid har lave priser hele vejen rundt, har vi også altid ugentlig eller månedlige tilbud, hvor nogle af priserne er skruet yderligere i bund. Hvis du vil være først til at høre om disse tilbud, kan du med fordel følge melde dig til vores nyhedsbrev, eller følge os på Instagram. Her laver vi jævnligt giveaways, ligesom vi giver vores følgere heads up på tilbud, så de altid har chance for at slå først til.

Match dine lamper

Mange lampebrands har designet lampeserier i flere forskellige modeller. Det vil sige, at du kan matche din spisebordspendel med din bordlampe på sofabordet, eller din gulvlampe i hjørnet bag sofaen. Det giver dit hjem en feed stil og en rød tråd, at tingene matcher og det gælder selvfølgelig også dine lamper. Nogle af de brands vi ser, der er bedst til at lave fede lamper der passer sammen, er de to danske mærker Halo Design og Frandsen.