Lamper til gangen

Lamper til gangen

Din indgang er ét af de mest brugte områder i boligen, men vi glemmer tit at kaste vores kærlighed og lægge vægt på det rum, som jo trods alt forbinder os med verden udenfor, men også med de rum, hvor vi spiser, sover, hænger ud og hygger os sammen. Uanset om du er på udkig efterloftlamper, bordlamper, væglamper eller noget helt andet, kan vi helt sikkert hjælpe dig med, at finde de perfekte lamper til din gang.

 

Lamper til Gang

Som tidligere nævnt, anvender mange enten loftlamper eller pendler til deres gangområde, men en anden type lampe, vi ser blive brugt mere og mere i gangen er væglamper. Du kan både få flade, mere praktiske væglamper, ligesom vi kender plafonder til loftet, mens der også er lavet smukke æstetiske væglamper. Sidstnævnte passer især godt ind i det lidt større indgangsparti, hvor der evt. er noget funktionel belysning i loftet og væglamperne bruges mere dekorativt.

Lamper til Hall

Vi bruger vores f.eks. vores hall når vi skalsende ungerne afsted i skole, når vi lægger læbestift eller lister ned ad trappen for at snuppe et par aftensnacks, når resten af huset sover. Vi har et kæmpe udvalg af loft- og vægmonterede lamper til din hall eller gang - som kan sætte lys på alle områderne i dit hjem.

 

 

Entrémøbler

Entréen er det første rum du møder, når du kommer hjem efter en lang arbejdsdag, ligesom det er det første syn der møder dine gæster, når de besøger dig. Det er også her i entréen, at der tit er fart på og man hurtigt skal have fat i sin jakke, havesko på, eller få fat i det man skal bruge. Det er derfor vigtigt at man indretter sin entré med lamper og andre møbler på den bedst mulige måde, bådedekorativt, men også så det fungerer bedst i hverdagen.

Dekorationspærer

Dekorationspæren er en utrolig populær pæretype, da den skaber et varmt og hyggeligt lys. Denne type pære kan, i samspil med en eller flere gode lamper i loftet, være en rigtig god kombination af det hyggelige og det funktionelle lys. I gangen bruges dekorationspærer ofte til at hænge i en klynge i et par fatninger. På den måde får man direkte lys, da pærens lys ikke er afskærmet af en lampeskærm, men alligevel er lyset blødt og lækkert og blinder ikke. Med dekorationspærer er du altid garanteret et flot og hyggeligt lys. De fleste af de dekorationspærer der produceres i dag kan dæmpes, enten med lysdæmperkontakt eller med 3-step dæmperfunktion. Med 3-stepdæmperfunktionen kræver det ikke at du har en særlig lysdæmperkontakt installeret, du skal bare slukke/tænde på din kontakt for at skifte lysstyrken. Klik her for at finde din nye dekorationspære.