Lampeskærm

Lampeskærm

Hvis du mangler en lampeskærm, er du kommet til det rette sted. Her hos OutletLamper forhandler vi et stort udvalg af lampeskærme, både til bordlamper, gulvlamper og loftlamper. Uanset om du ønsker en lampeskærm til at skabe din egen lampe med f.eks. et gulvstanderstativ eller en fatning, eller søger en skærm til en lampe du allerede har, kan du finde det hos os. Vi har et stort udvalg af både moderne og retro lampeskærme, store som små og i mange forskellige former og farver.

Lampeskærm til bordlampe

Her finder du et kæmpe udvalg af lampeskærme til bordlamper. I en mindre lampe, som en bordlampe jo er, betyder skærmen utroligt meget. Skærmen fylder over halvdelen af lampen, så det er derfor primært den man ligger mærke til, når man ser en bordlampe. Med en lampeskærm til bordlampe, kan du skifte hele looket på din nuværende bordlampe, så det næsten føles som om du har fået dig en helt ny lampe. Hvis du er i tvivl om hvilke mål din lampeskærm til bordlampe skal have, eller hvilken skærm der passer til den nuværende lampe, hjælper vi med at guide dig længere nede på denne side.

Lampeskærm loftlampe

På denne side finder du også lampeskærme til loftlamper eller pendler. En pendel er den mest almindelige lampe og den type lampe som der findes flest af i de danske hjem. Vi bruger blandt andet pendler over spisebordet, sofabordet, i stuehjørnet, i køkkenet, i soveværelset og på børneværelset. Sommetider trænger man til et friskt pust, noget nyt at se på, og her kan en ny lampeskærm være en god løsning. Med en lampeskærm til loftlampe kan du på en nem, hurtig og billig måde ændre hele belysningen i et rum. Farven og formen på skærmen er én ting, som afgør det visuelle i rummet, men du kan også ændre hvor lyst eller mørkt der skal være i lokalet. Vælger du en åben skærm, eller en skærm hvor lyset frit kan skinne ud, får du meget lys, vælger du derimod en lampeskærm som er lukket eller meget mørk, vil du ikke få ligeså meget lys. Det afhænger naturligvis også af hvilken lyskilde du sætter i din lampe.

 

 

Retro lampeskærme

Hvis du søger en retro lampeskærm, som passer til din ”gamle” lampe, har vi et stort udvalg af flotte lampeskærme i retro look, som du kan bladre gennem. Bordlamper og gulvlamper i retro-stil er, ligesom så meget andet retro, virkelig steget i popularitet over de senere år. Her hos OutletLamper forhandler vi flere forskellige retro bordlamper og gulvlamper, men hvis du allerede har lampen men er på udkig efter at skifte skærmen, finder du med stor sandsynlighed hvad du søger her. Skulle det modsatte, mod forventning, være tilfældet må du meget gerne kontakte os. Det gælder også hvis du har set en lampeskærm et andet sted, eller hvis du er i tvivl om, hvilken skærm din lampe bruger.

Billige lampeskærme

Vi er altid konkurrencedygtige på priserne og dette er selvfølgelig ingen undtagelse når det kommer til lampeskærme. Vi forhandler billige lampeskærme i mange forskellige farver og varianter. Selvom du finder en billig lampeskærm her på siden, kan du dog altid være sikker på, at kvaliteten er i top. De fleste af vores lamper er håndsyede her i Norden, så kvaliteten kan vi stå 100% inde for. Tag dig et kig her på siden for at finde billige lampeskærme. Du kan også bruge filterfunktionen til at sortere pris fra lav til høj, på den måder finder du de billigste lampeskærme først.

Hvordan skifter jeg skærmen på min lampe?

Hvordan du skifter skærmen på din lampe, afhænger af, hvordan lampen er lavet. Her får du de tre mest almindelige scenarier du støder møder samt en forklaring på, hvordan du kan fastgøre lampeskærmen på din lampe med disse:

Pæreklemme - Hvis din lampe har en pæreklemme, kan du nemt afmontere lampeskærmen ved at løsne klemmen og tage skærmen af. Når du sætter den nye skærm på, sætter du ligeledes klemmen fast på pæren.

Indre stativ - Hvis din lampe har et indre stativ, monterer du det direkte på fatningen.

Bærering - Hvis din lampeskærm har en bærering, lægges denne ovenpå skærmstativet, hvorefter fatningen monteres.