Lampeskinne

Lampeskinne

Strømskinner, lysskinner eller lampeskinner – hvad er egentlig forskellen? Der er ingen forskel på de tre, det er simpelthen bare tre forskellige navne for den samme ting. Alle de lampeskinner vi forhandler her på OutletLamper.dk har heller ingen forskel i kvaliteten, den eneste forskel er designet.

Strømskinne 2 meter
Strømskinnerne på to meter er den mest almindelige længde. De fås også kortere og skal du bruge mere end de to meter, kan du købe flere skinner som kan samles med et connector-stykke. Strømskinner på to meter laves både som et eller tre-fasede. 

Strømskinne 1 meter
Hvis du ikke har ligeså meget plads, et kortere bord, eller bare ikke ønsker at dine lamper skal hænge med så stort et mellemrum, kan en strømskinne på én meter også være tilstrækkeligt. Ligesom strømskinnerne på to meter, laves strømskinner på to meter både som et eller tre-fasede. 

Strømskinne til spots
Det er ikke kun til store pendler, en strømskinne kan være nyttig. De kan nemlig også benyttes til spots. Dette gælder både i køkkennet, i stuen men også i butikslokaler er spotskinner populære. En stor fordel er, at du nemt kan skifte dine spots ud ligesom du også altid kan tilføje et eller flere spots til skinnen, uden at skulle pille ved installationen. 

 

Pendelophæng

Med et pendelophæng eller en pendeladapter til din lampe, kan du selv rykke rundt på lampen mens den sidder på lampeskinnen. Skinnesystemer og pendeladapterer laves af flere forskellige brands. Fælles for dem alle er, at pendeladapterer er super enkle at montere, man klikker dem bare i skinnen.  

Pendelophæng sort
De fleste vælger at matche deres strømskinne med deres pendelophæng. Vi anbefaler derfor at du køber en sort pendeladapter, hvis du har købt en sort strømskinne. 

Pendelophæng hvid
Ligeledes anbefaler vi hvide pendelapterer til de hvide strømskinner. 

Hvis du har brug for hjælp til køb eller montering af strømskinner, skal du endelig bare tage fat i os. Kontakt os gerne på mail, chat eller telefon.