LED Lyskilder

LED Lyskilder

LED lyskilder bliver fortsat mere og mere udbredte. Vi anbefaler altid LED lyskilder til alle vores lamper af flere årsager, hvorfor vi også udelukkende sælger LED lyskilder på vores side. Den første åbenlyse årsag er af hensyn til miljøet. LED bruger meget mindre energi, hvorfor det også er en stort aflastning for miljøet. Mindre energi betyder mindre strøm, og mindre strøm betyder en billigere el-regning til dig. En anden fordel ved LED lyskilder er, at de holder i 15-20 år. Dette er naturligvis en økonomisk fordel, men det gør det også lettere at der ikke er pærer der springer på månedlig basis rundt omkring i huset. En sidste fordel ved LED lyskilder er, at de ikke bliver varme, hvilket både gør det nemmere at skifte dem, men man skal heller ikke være bekymret for, at børn og børnebørn brænder fingrene på lamperne i huset.

 

 

Hvilken pære passer til min lampe?

Hvis du er i tvivl om, hvordan du finder den rette pære til din lampe, har vi udarbejdet en liste på fem punkter, som kan hjælpe dig med dette:

Find fatningen til din lampe og tjek at pæren passer til. Vælg en LED-pære, da den er bedst for miljøet samt din elregning. Den bliver billigst over tid. Vælg en pære hvor Ra-værdien er minimum 80. Vælg en pære hvor farvetemperaturen er 2700-3000 Kelvin, hvis pæren er til hjemmet. Lys kan være svært at vurdere på et billede. Sørg for at købe din pære et sted hvor den kan byttes, hvis den ikke lyser som du havde håbet.

Du kan læse endnu mere om dette på vores blogindlæg Hvilken pære egner sig bedst til min lampe?. I dette indlæg finder du en komplet guide, med uddybende svar, samt anbefalinger til konkrete pærer som passer til visse typer lamper.

 

Billige pærer

Vi bestræber os altid efter at have Danmarks bedste priser på lamper og det samme gælder selvfølgelig pærer. Her kan du finde billige LED pærer i fantastisk kvalitet. Selvom de LED pærer vi forhandler er billige, garanterer vi alligevel for kvaliteten. Alle lyskilder vi forhandler har minimum to års garanti.

Forhåbentlig har du fundet denne guide behjælpelig. Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til valg af lyskilde eller til nogle af vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os på TLF: 77 77 77 14 eller mail: Kontakt@outletlamper.dk.