Loftlampe Træ

Loftlampe Træ

Loftlamper laves også i træ eller med trædetaljer på. Mange vælger en loftlampe af træ til et træloft, hvor lampen på den måde vil blænde ind. De kan dog også sagtens hænge andre steder, hvor de vil give et rigtigt hyggeligt look. 

Pendel Træ

Pendler laves i alverdens farver og former, ligesom de også laves i forskellige materialer – heriblandt også lamper af træ. Du kan finde et hav af forskellige træpendler, store som små. Dette gælder både lamper der kan hænge i soveværelset, i stuen, eller andre steder i hjemmet, hvor de skal være med til at skabe en hyggelig stemning. 

Langbordspendel Træ

Langbordspendlen er blevet en utrolig populær lampe over de seneste par år. De bruges især over spisebordet, men man ser dem også over køkkenøen eller i større gangområder, eksempelvis i større kontorbygninger. Du kan klikke her, for at se vores store udvalg af Langbordspendler. Her finder du naturligvis også langbordspendler fremstillet i træ.

Plafonder i træ

Plafonder er de lamper der sidder fastmonteret helt oppe i loftet og er typisk runde eller firkantede. Vi kender dem fra badeværelser eller gangarealer, men de kan også sagtens bruges i køkkenet eller i stuen. Du kan klikke her for at se vores store udvalg af plafonder og loftlamper. Et andet sted hvor plafonder virkelig kan give god mening, er i kælderen eller andre steder hvor der er lavt til loftet. Her vil lampen give et rigtigt godt lys ud i et så stort område som muligt uden at tage for meget plads i rummet og uden at man skal dukke sig eller gå forbi lampen, for at undgå at blive ramt af den. 

 

 

Bordlampe Træ

Bordlamper af træ er en meget vellidt lampe blandt vores kunder. De kan både stå på reolen, på sengebordet eller andre steder hvor de skal give et hyggeligt eller funktionelt lys. Du kan både finde bordlamper der har justérbare skærme eller bordlamper med en mere fast skærm, ligesom du også kan finde bordlamper med åbne eller lukkede skærme. Med åbne skærme, får du typisk mere lys, men her skal du også være opmærksom på ikke at vælge en pære der er alt for skarp. Mange vælger derfor en dekorationspære i en lampe, hvor skærmen mangler eller er åben. 

Bordlamper til sommerhuset 

Hvis du er på udkig efter en bordlampe til sommerhuset, kan en bordlampe af træ være en rigtig god mulighed. Mange sommerhuse er indrettet med trævægge og/eller trælofter, derfor passer en lampe af træ rigtigt godt ind i dette mix. Derudover bidrager trælamper også til at give den hyggelige stemning, vi alle elsker ved sommerhuset. 

Natbordslamper træ

De fleste af os, har en lampe placeret tæt på sengen. Denne lampe kan både benyttes som læselampe, hvor der er behov for et funktionelt lys, der også gerne skal kunne justeres, så lyset peger i den retning, der er behov for. Hvis du blot har brug for en lampe, der skal hjælpe dig med at give et hyggeligt og blidt lys om aftenen og i de mørke morgentimer, kan du også sagtens finde en natbordslampe i træ, der kan sørge for dette. Her er det ikke en nødvendighed med en lampe hvor lysets retning kan justeres, da du bare har brug for et jævnt lys, der spredes ud i soveværelset. Du kan klikke her, for at se vores store udvalg af lamper til soveværelset. Herunder finder du naturligvis også en masse natbordslamper i forskellige designs.