Trælamper

Trælamper

Trælamper, eller lamper med trædetaljer på, kan både fungere i det moderne såvel som i det klassiske hjem. Trælamper er som regel lette i sit udtryk, hvilket sørger for, at lampen ikke ”fylder” alt for meget i rummet. Trælamper er især velegnet til sommerhuset, eller andre steder hvor der skal skabes en hyggelig stemning. 

Lamper af træ

Der findes mange forskellige trælamper. Disse fremstilles også af forskellige træsorter. En af vores bedst sælgende lamper er Creative Cables Tube Pendel Wood. Lampen er fremstillet af bøg og laves også i en kombination af farver med sort, messing, kobber, krom og hvid. Disse lamper egner sig til at hænge på række eller i klynger og bruges især i køkkenet eller over spisebordet. 

Gulvlampe træ

Hvis du er til gulvlamper, kan du også finde gulvlamper fremstillet i træ. Dette gælder både gulvlamper hvor stangen/stativet er lavet af træ, men også hvor skærmen er lavet af flettet træ eller trælignende materiale. Én af fordelene ved en lampe med flettet træ eller trælignende materiale er, at lyset bliver kastet ud i alle retninger. På den måde, får du et jævnt lys som spredes ud i en stor del af din stue. 

Dæmpbare lamper i træ

Langt de fleste lamper egner sig til at have dæmpbare pærer i sig. Du kan som regel altid se det i produktspecifikationerne, hvorvidt lampen egner sig til at dæmpe lyset eller ej. Husk dog, at du skal have en lysdæmperkontakt installeret, for at benytte en dæmpbar lyskilde i din lampe. 

 

 

Lampe i Træ

Hvis du søger en lampe i træ, er du helt sikkert kommet til det rette sted. Hos OutletLamper har vi et stort udvalg af lamper der er lavet af træ eller har trædetaljer på. Herunder kan du læse mere om standerlamper i træ eller bare trælamper generelt. 

Lampe træ

Nogle trælamper er skabt af træ hele vejen igennem, med undtagelse af selve fatningen og en eventuel ledning, mens andre lamper er lavet af eksempelvis metal, med mindre trædetaljer rundt omkring. Du kan både finde trælamper til stuen, køkken, soveværelset, gangen eller hvor end du mangler en hyggelig belysning. 

Standerlampe træ

Standerlamper, eller gulvlamper, i træ er en hyppigt anvendt lampetype til stuen, hvor man typisk har brug for en hyggelig belysning. Du finder både standerlamper hvor hele lampen (fod, stang og skærm) er lavet af træ, mens andre er delvist fremstillet i træ. Da stuen ofte er det lokale der er mest beregnet til hygge, giver det rigtig god mening med en standerlampe af træ i netop dette rum.