Loftslamper

Loftslamper

Loftslamper, eller pendler afhængigt af hvad man kalder dem, ændrer sig konstant. Nogle lampedesigns hænger ved, mens andre er lige populære i en enkelt sæson. Men det sjove ved lamper er, at der altid kommer nye modeller, designs og teknologier. Dette er også det, som driver "manien" hos de lampeelskere som andre måske ville kalde tossede. Lamperne kan man nok blive ved med at designe og udvikle på i mange år endnu. Men det er sjovt som stilen ændres, og man ser hvordan lamperne ofte matcher den tid de er designet i. Her i Skandinavien er vi kendte for vores design og det holder vi meget ved, selvom vi dog også tit ser inspiration fra andre egne og dette mix gør tit, at der er uendelige variationer af lamper at vælge mellem, og at der samtidig også kommer flere og flere. Man hører tit fra ældre mennesker, at noget nyt design ligner det de havde da de var børn, det er jo bare beviset på at designs kommer igen og igen, med nye udviklinger. Dette ses i mange brancher og er jo på en måde en symbolik for livet, da lamper, og andre møbler er menneskeskabte idéer, der er gjort ud i fysisk form.

Loftslampe Over Spisebord

Loftlamper over spisebordet kan også fås i versioner hvor dekan hæves og sænkes. Dette kan man i mange tilfælde gøre, med det der hedder en hejs. Mange lamper laves i nogle tilfælde både med eller uden hejs. Hvis du er ferm med fingrene, kan du også selv købe en hejs i det lokale byggemarked og montere den på din lampe. Man kan også få forskellige hejse systemer, man kan bruge til sine egne lamper. Dette kan være en fordel, hvis man gerne vil havemuligheden for at hejse og sænke sin lampe op eller ned, afhængigt af hvilken aktivitet der skal ske på bordet. I dag fås mange lamper også med difuser hvilket gør, at du med fordel kan have den hængende højere oppe over bordet, men uden at den generer øjnene, når du kigger op. Da LED teknologien er blevet bedre og bedre, er der også tænkt på dette i mange pærer i dag. Der fås et stort udvalg af forskellige pærer, der har en teknologi der gør, at man mindsker at genere øjnene. Det er blandt andet lyskilder med et tykkere og mere frostet glas, der skærmer lidt af for skarpheden, her er LED dioderne i pærerne også afgørende. Dette er naturligvis ikke en videnskab man behøver at gøre sig til ekspert i for at vælge en god pærer, her er vores simple guide til hvordan du vælger den rette pære.

 

 

Inspiration Til Spisestuen

Det kan være en god idé, at kigge efter noget inspiration til din spisestue. Da der i dag findes mange forskellige indretningsblogs ,samt mennesker du kan følge på forskellige sociale medier og lignende, har det aldrig været nemmere og mere tilgængeligt, at blive inspireret til sin boligindretning. Dette gælder både lamper såvel som møbler og andre indretningsmæssige elementer. Der er mange forskellige måder og mennesker, der kan hjælpe med at udvide din horisont for hvad der er af muligheder, som kan passe ind i dinstil. Ofte vil det, at se på forskellige lampemuligheder også være tilstrækkeligt for, at vække inspirationen i dig og finde vejen til at skabe din egen stil.