Skrivebordslampe

Skrivebordslampe

Der er mange forskellige former for skrivebordslamper. Nogle har indbygget LED lys og sågar også display der kan vise tid, dato osv. mens andre er mere klassiske, som eksempelvis den gode, gamle arkitektlampe. Uanset om du er til det moderne, det klassiske, det minimalistiske eller det farverige, har vi helt sikkert en skrivebordslampe der matcher dit behov. Hvis det lige netop er en bordlampe til kontoret du er på udkig efter, kan du klikke her for at se vores store udvalg af bordlamper.

Hvorfor er det vigtigt med en god skrivebordslampe?

Det er ganske simpelt egentlig: Fordi du simpelthen har brug for mere lys til dit arbejde ved skrivebordet end det, din loftslampe kan give dig. Derfor skal du vælge en skrivebordslampe som både kan give godt lys, men også passer godt designmæssigt til dit hjem. Og der er du kommet tilden rette, for det har vi netop hos OutletLamper.

Skrivebordslamper med godt lys

Der kan være flere forskellige definitioner på, hvad ”godt lys” består i. Derfor er et godt råd, at gøre op med dig selv, hvad din skrivebordslampe skal bruges til. Hvis du eksempelvis skal bruge den som læselampe, er det en fordel, at den har en skærm eller en arm som kan justeres, så du selv kan pege lyset i den retning der er behov for. Uanset du skal skrive en skoleopgave, lave en større arbejdsopgave for dit job eller bare vil surferundt på nettet, så arbejder øjnene og din hjerne på højtryk. For ikke at svigte din krop, så er det vigtigt med god belysning som kan skåne din kropbedst muligt ift. den bedste belysning. Tekster, billeder og genstande på skærmen bliver simpelthen bare mere synlige. Dine øjne bliver aflastet og bliver ikke så hurtigt trætte, og ubehag og hovedpine bliver bedre forebygget ved god belysning.

Skrivebordslampe Tilbud

Hos OutletLamper har vi en masse gode tilbud påskrivebordslamper. Vi har både skrivebordslamper til den studerende, men også tilden travle familie med børn. Vi bestræber os altid efter, at alle vores priser på vores side er yderst konkurrencedygtige – OutletLamper er jo et navn det forpligter! Hvis du er en rigtig tilbudsjæger, har vi også vores Gør et Kup side, hvor du kan spare helt op til 80%, så den er helt sikkert værd at tage et kig på.

 

 

Lamper til hjemmekontoret

Siden Coronapandemien for alvor ramte os i foråret 2020, er hjemmekontoret blevet et rum flere og flere danskere bruger mere er mere tid i. Nogen elsker friheden og selvstændigheden ved at arbejde hjemme, mens andre finder det demotiverende og kedeligt, at skulle sidde alene. Hvad end du er til det eller ej, er hjemmearbejdet en ting der ser ud til at være kommet for at blive – om ikke andet, så i hvert fald til en hvis grad. Vi har en masse gode lamper du kan bruge til dit hjemmekontor, især bordlamper, loftlamper og pendler.

Find det rette lys til kontoret derhjemme

Når du skal finde det rette lys til hjemmekontoret, så har vi hos Outletlamper et kæmpe udvalg. Vi har bl.a. En masse funktionelle og dekorative lamper til hjemmekontoret.

Det er som sagt meget vigtigt, at du vælger den rette belysning til dit hjemmekontor, så tænk dig grundigt om og lad dig ikkestresse. Vi har altid masser af lamper på lager.

Området hvor du arbejder skal være tydeligt belyst, derudover er det praktisk og godt, hvis du har funktionelle og fleksible lamper på skrivebordet.

En rigtig god og simpel ide er, at kombinere naturligt lys, samtidig med at man har en form for kunstig belysning, så det giver et sammenspil.

Det er vigtig at huske på, at belysningen skal passe til arbejdet der udføres. Når størstedelen af ens arbejdstid er ved computeren betyder det også, at der er større krav til belysning end normalt. Det er derfor vigtigt med en jævn overgang i belysningen ved computeren.

Funktionel og Dekorativ Lampe

Det kan sagtens lade sig gøre at finde en god lampe til kontoret, som er både funktionel og dekorativ. Design og funktion går hånd i hånd sammen, og har begge en stor betydning for en god arbejdsbelysning. Også er det altid bare federe at alting matcher og man har den krydset af pålisten.