Sort væglampe

Sort væglampe

Hvis du er på udkig efter en sort væglampe, har du mange muligheder. Sort er heldigvis en farve der aldrig går af mode, vi ser også at mange af de klassiske væglamper er sorte. Inden du vælger din væglampe, er der et par ting du skal gøre op med dig selv. Hvor skal væglampen hænge? Skal du bruge funktionelt lys eller hyggebelysning? Eller er det i virkeligheden ligegyldigt, fordi dens primære formål bliver, at udsmykke dit hjem? Disse ting er vigtige at finde ud af inden du begynder at lede efter ny væglampe. På den måde bliver det nemmere, da du har et bedre overblik over hvad du leder efter.

Når du har besluttet dig for hvad formålet med din nye sorte væglampe skal være, kan du begynde at indsnævre søgningen. Til at starte med, kan du bruge filterfunktionen under væglampekollektionen til, at vælge ”sort”. Herefter kan du finde den lampe som passer bedst til dit behov. Er du tvivl om noget, f.eks. om en given lampe vil være en god læselampe, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os.

Lyskilde til væglampe

Hvis du har brug for hjælp til at finde frem til, hvilken pære der passer til din væglampe, er det første du skal gøre, at finde frem til hvilken fatning lampen er udstyret med. Nogle lamper har indbygget LED lys. Hvis din væglampe har indbygget LED lys, behøver du ikke læse mere her – for så er pæren naturligvis også indbygget. Hvis ikke, ses det ofte at væglamper er udstyret med E14 (lille fatning), E27 (stor fatning) eller G9, som er en lille stift. Når du har fundet frem til den rette fatning, skal du beslutte dig for, hvor skarpt et lys du vil have. Hvis væglampen skal bruges til læsebelysning, skal du se efter en pære med mange lumen. Er du ikke så stor en læsehest, men ønsker dekorativ hyggebelysning, bør du se efter en pære med få lumen og en varm lysfave (Kelvin). Her finder du en guide, som kan hjælpe dig med at finde den rette pære.

 

Hjælp til at finde den rigtige væglampe?

Vi sidder altid klar til at vejlede dig i dit køb af lamper. Dette gælder naturligvis også når du skal finde den rigtige væglampe. Hvis du sidder inde med spørgsmål til dit køb eller nogen af vores produkter, kan du kontakte os på mail, chat eller telefon. Vi svarer så hurtigt vi kan, alle hverdage mellem 10-16.