Standerlamper

Standerlamper

En standerlampe er et indlysende valg, hvis du vil kombinere funktionalitet og æstetik i din boligindretning. Den rigtige belysning, kombineret med flotte materialer og lækkert design, kan spille en kæmpe rolle i et lokale, hvor der lige mangler det sidste. Hvis afstanden mellem dine møbler er stor, så er standerlampen altid en god måde at få fyldt dette tomrum ud på en måde som giver indretningen et løft.

Klassiske designer standerlamper kan både være høje, brede og lave, hvilket betyder at størrelsen på værelser og den nuværende indretning spiller en vigtig rolle i dit valg af lampe. Vi anbefaler derfor, at du nøje overvejer, hvad lampens funktion skal være i det lokale den er tiltænkt. På den måde kommer din nye standerlampe til at passe bedst muligt ind.

 

 

Sort Gulvlampe

Hvis du søger en sort gulvlampe, behøver du ikke at lede meget længere. Vores store udvalg af sorte gulvlamper og standerlamper burde kunne imødekomme dit ønske om, at finde sådan én. Man ser mange designerlamper som er sorte. Dette skyldes blandt andet, at den sorte farve aldrig går af mode. Derfor vil man både finde klassiske designerlamper og moderne designerlamper, som er sorte. Mange moderne danske hjem kører en minimalistisk stil, når det kommer til boligindretning, så her vil en sort gulvlampe altid passe ind.

Hvis du ønsker inspiration til valg af gulvlampe, kommer her et par ting du skal holde øje med. Inden du køber en gulvlampe, skal du finde ud af hvad lampen skal bruges til, og hvor den skal placeres. Dertil skal lampen naturligvis også passe til din smag. Hvis du allerede har besluttet, at det skal være en sort gulvlampe, er første skridt nået. En gulvlampe kan både være funktionel eller benyttes som dekorativ belysning. Du skal derfor gøre op med dig selv om du mangler funktionelt lys, til eksempelvis læsning, eller om du bare har brug for lidt ekstra lys i hjørnet af stuen.

 

Buet Gulvlampe

Når det kommer til gulvlamper er der mange forskellige anvendelsesmuligheder. Vi har allerede været inde på, at man både kan bruge den som et dekorativt design, funktionel læsebelysning og alt imellem. Den buet gulvlampe er fantastisk, da den repræsenterer begge disser parametre. En buet gulvlampe sætter virkelig sit præg i stuen og er noget af det første man ser, når man træder ind i lokalet. De buede lamper er virkelig noget helt særligt, æstetisk.

De buede gulvlamper bruges, i modsætning til hvad mange tror, ikke kun ind over sofaen. Man kan også placere den ved siden af sin favorit lænestol og bruge den som læselys. Nogle bruger også en høj buet bordlampe til spisebordet. Eftersom man nemt kan flytte rundt på lampen og den kan monteres uden der skal bores huller eller trækkes flere meter ledning, er dette en løsning som nogen foretrækker.

 

Hjælp til at finde den rigtige gulvlampe?

Vi sidder altid klar til at vejlede dig i dit køb af lamper. Dette gælder naturligvis også når du skal finde den rigtige gulvlampe. Har du spørgsmål til dit køb eller nogen af vores produkter, kan du kontakte os på mail, chat eller telefon. Vi svarer så hurtigt vi kan, alle hverdage mellem 10-16.

 

 

Gulvlamper til specifikke rum

Gulvlamper fungerer ind i flere af hjemmets rum, ligesom de
også fungerer til caféer, restauranter, hoteller osv. De fleste mennesker
forbinder gulvlampen med en lampe der skal stå i stuen og selvom de ofte også
passer godt ind i stuen, behøver dette ikke altid at være det eneste sted hvor
gulvlampen kan stå. Herunder kan du læse om de rum og områder i hjemmet, hvor gulvlamper passer ind.


Gulvlamper til spisestuen

I spisestuen vil en gulvlampe i de fleste tilfælde høre til i hjørnet. Da der ofte er passage og stole der skal rykke ind og ud fra bordet, skal gulvlampen naturligvis ikke stå i vejen. Afhængigt af størrelsen på spisestuen, kan du enten vælge en gulvlampe der kan der fylder meget og rækker ud i rummet, eller en mindre gulvlamper der ikke optager meget plads, hvis pladsen er træng. Hvis du er på udkig efter lamper til spisestuen, kan du tage et kig på vores spisebordspendler lige her.

Gulvlamper til soveværelset

I soveværelset er der to slags funktioner en gulvlampe kan
give dig. Enten kan den hjælpe med den generelle rumbelysning, hvor der jævnt
fordeles lys ud i hele lokalet. Dette vil give et blødt lys, som spredes ud
over et større område. Den anden funktion en gulvlampe kan tjene i soveværelset er, at den kan fungere som læselampe, hvor der kommer et skarpere, mere fokuseret lys i samme retning. Du kan se de lamper vi anbefaler til soveværelset, hvis du klikker på soveværelseslamper.

 

Gulvlamper til køkkenet

Når det kommer til en gulvlampe til kontoret, vil man
formodentlig være på udkig efter en lampe der giver et godt generelt lys.
Ligeledes vil funktionaliteten højst sandsynligt stå højere på listen end at det skal være et bestemt design. Husk at tænk over placeringen på gulvlampen.
Hvis den skal bruges til at hjælpe med arbejdet, skal den stå tættere på dit skrivebord og tæt nok på, til at du kan rette på lampen, så du kan justere lysets retning efter behov. Husk at tag et kig på vores kontorlamper for
at se alle de lamper vi har, der passer ind til kontoret.

 

Gulvlamper til stuen

Vi kommer ikke udenom dem: gulvlamperne til stuen. Når man nævner gulvlamper, er stuen formegentlig det første rum man kommer i tanker om
og en fed gulvlampe er en fantastisk måde at udsmykke sin stue på. Gulvlamper
benyttes ofte i områder af stuen hvor der befinder sig flere mennesker af gangen, eksempelvis i hjørnet mellem sofaen og lænestolen. Gulvlamper i stuen
kan både bidrage til den generelle rumbelysning, men kan også tjene specifikke
formål som eksempelvis en læselampe eller en strikkelampe. Du kan ligeledes
både få en gulvlampe til stuen der giver et mildt og hyggeligt lys, men du kan
også få en der giver skarpere, mere funktionelt lys. Det kommer helt an på
hvilken lyskilde du vælger at bruge i lampen. Du kan tage et under vores
lamper til stue for at se alle de lamper der passer godt til stuen.

 

Vil du vide mere om gulvlamper?

Hvis du ønsker at vide mere om gulvlamper, har vi udarbejdet Den Store Guide Om Gulvlamper, hvor du alt hvad du har behov for at vide.

Skulle du alligevel have spørgsmål, kan du altid tage fat i os på mail, chat eller telefon.