Udendørs væglamper

Udendørs væglamper

Væglamper til udendørsbrug, bliver mere og mere populære i øjeblikket. Dette er sket i takt med udviklingen af væglamper, som er gået fra at næsten kun at være kasseformede til nu at der er en masse forskellige former og mange af væglamperne ligner almindelige, dekorative væglamper som vi kender dem fra indendørsbrug. I dag kan du få væglamper til udendørs brug i forskellige former, farver, materialer og størrelser.

Væglamper til vådrum

Alle de udendørslamper du finder her hos os, kan du naturligvis også bruge til badeværelset. Lamper er jo også et meget subjektivt område og i sidste ende en smagssag, så hvis du synes nogle af disse lamper ville passe godt inde i dit hjem, er der ikke noget der står i vejen for, at du kan hænge dem om indendørs. Hvis du specifikt er på udkig efter belysning til dit badeværelse, har vi faktisk en hel kategori, kaldet Badeværelseslamper, hvor du kan finde alle de lamper vi anbefaler til badeværelset.

Væglamper med sensor

Det kan være en stor fordel at have væglamper med sensor, når de hænger udendørs. På den måde får du altid lys når du har behov for det, hverken mere eller mindre. Ved at have sensor på dine væglamper, sikrer du dig også at du aldrig efterlader lyset tændt, ved at glemme at slukke det. Der laves også mange andre lamper med sensor, heriblandt plafonder som især bruges på gangarealer på badeværelset eller i opgange.

Lyskilder i udendørs væglamper

Udendørs væglamper fås med flere forskellige typer fatninger. Den mest almindelige er dog E27 fatningen, som vi også kender frastørstedelen af indendørslamperne. Du bestemmer selv hvilken type lys dinudendørs væglampe skal give dig. Hvis du vælger en skarp pære med en hvid og klar glød, bliver lyset også derefter. Vælger du en dekorationspære som er mere rødlig og varm, får du et mere hyggeligt, men ikke ligeså kraftigt lys. Det er derfor vigtigt at finde ud af, hvor meget lys du har brug for, så du kan sørgefor at vælge den rigtige lyskilde. Vi har også en guide om, hvordan du vælger den rette lyskilde.

 

 

Udendørs Belysning

Her hos OutletLamper finder du en masse forskellige formerfor udendørsbelysning. Dette gælder som nævnt tidligere både solcellelamper, bedlamper, væglamper, lyskæder, men også loftlamper og pendler. Pendel lamper er ellers ikke noget man normalt forbinder med udendørslamper, men her på det seneste er der blevet produceret utroligt flotte pendler, der kan bruges udendørs, som er rigtige flotte. Disse pendler kan bruges udenfor til havebordet men kan også bruges til cafeer og restauranter, som har udendørsbetjening. Italienske Creative Cables må siges at være frontløber på disse udendørspendler, da de med deres EIVA fatning virkelig har skabt et lækkert produkt, der kan bruges i alt slags vejr, men også er utroligt dekorative.

Udendørslamper tilbud

Hos OutletLamper har vi altid en masse gode tilbud og det gælder selvfølgelig også udendørslamper. Hvis du går til vores forside finder du altid vores nyeste varer og nyeste tilbud og hvis du går til Gør et Kup, finder du vores bedste tilbud og største besparelser.

Hvis du vil vide mere om udendørslamper, har spørgsmål til en specifik vare, eller har spørgsmål generelt, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os. Vi sidder klar på mail, chat og telefon og er altid klar til at hjælpe dig.