Væglampe til badeværelset

Væglampe til badeværelset

Væglamper til badeværelset bliver som regel hængt op i forbindelse med spejle, gerne én på hver sin side af spejlet. Udover at se pænt ud og være en af de få indretningsmæssige elementer på badeværelset, tjener de naturligvis også deres fordel. Hvis væglamperne kan drejes, kan man pege lyset i den retning man ønsker, hvilket er en stor fordel når man renser hud, lægger make-up eller barberer sig.

Væglamper der tåler vand

Når man kigger efter væglamper der tåler vand, skal man kigge efter IP-værdien på lampen. Kort forklaret: jo lavere IP-værdi, jo mindre tåler lampen. Hvis lampen eksempelvis har en IP-værdi på 44, som er den lidt lettere i værdi hvor at man har mulighed for at bruge den i rum med fugt og lidt vand, vil den kunne bruges på badeværelset, men ikke et sted hvor det er i direkte kontakt med vandstråler.

Dekorative væglamper til badeværelset

Det er blevet mere og mere moderne at udsmykke sit badeværelse som et rum hvor man har lyst til at opholde sig, dette bruges lamper naturligvis også til at skabe en hyggelig stemning på badeværelset. Der er to elementer der kommer i spil, når det drejer sig om at skabe en hyggeligstemning med belysning. Først og fremmest er det er vigtigt at man vælger et design der passer ind i rummet, samt et design der passer til den stil man har lyst til at føre og har lyst til at se på i det daglige. Herefter er det vigtigt, at man vælger en lampe og en lyskilde der skaber den rette belysning som passer i rummet. Man ser desværre ofte at folk vælger den rigtige lampe, men går på kompromis med lyskilden, hvilket ofte kan skabe en situation hvor man desværre ikke får nok ud af den lampe men har erhvervet sig og installeret. Et godt råd er derfor, at hvis der endelig skal spares ”småbeløb” som 50kr på noget, så spar det på lampen i stedet for på lyskilden. Om du køber en lampe til 600 eller 550, gør ikke den store forskel, men hele dens lys kan nærmest være ødelagt hvis du køber en pære til 39 i stedet for 89. Dermed ikke sagt at man ikke kan få gode pærer til gode priser, men det kræver lige, at man er opmærksom på at læse pærens specifikationer, hvor meget lys den giver, hvor lang en levetid den har osv.

 

 

Gode Råd til badeværelsesbelysning

Hvis du har læst med indtil nu, er du helt sikkert blevet klogere når det kommer til badeværelseslamper og belysning til badeværelset generelt, men du får alligevel lige et par sidste råd med på vejen.

Godt med lys i dit spejlområde

Spejlområdet er dér hvor vi barberer os, sætter hår, renserhud, lægger makeup, eller bare tjekker os selv ud. Det er med andre ord et område, vi bruger meget tid i og et område hvor vi gerne vil kunne se de mindste detaljer. Derfor er det vigtigt at have god belysning omkring spejlet. Den bedste måde at sikre dette på, er ved både at have god belysning omkring spejlet, i form af væglamper, samt noget godt lys over spejlet. Dette kan eksempelvis være spots eller en loftlampe lige over spejlet.

Godt med lys i bruseområdet

Ligesom i spejlområdet, er brusekabinen et område hvor vider ikke må spares på lyset. Du kan sikre en tilstrækkelig mængde lys i dit bruseområde ved at have et par ekstra spots siddende, så du får lige mere lys her, end i de øvrige dele af rummet.

Hjælp til at finde de rigtige badeværelseslamper

Hvis du mangler hjælp til at finde de rette badeværelseslamper til dit hjem, eller bare har generelle spørgsmål om belysning, må du endelig ikke tøve med at tage fat i os. Vi kan fanges på mail, chat og telefon og svarer altid hurtigst muligt. Du kan klikke her for at findealle vores kontaktinformationer.