15 Messingpendler der lyser hjemmet op i mere end én forstand

Lamper i messing er én af de trends der virkelig er kommet for at blive. De stilfulde lamper kan pynte på enhver indretning og de passer både ind i det moderne og det klassiske hjem, hvor de giver et industrielt look, der tilføjer lidt krydderi til din boligindretning.

Herunder kan du finde nogle af vores mest populære pendler i messing. Nogle af disse egner sig bedst til spisebordet, nogen til stuen og andre til køkkenet. Der er også flere af disse lamper du kan bruge i flere af hjemmets rum.

 Otos Pendel fra Ledkia

Otos Pendel Messing

Otos pendlen fra det britiske mærke Ledkia er en simpel, men stilfuld lampe, der hylder dekorationspæren. ”Otos” fås i to forskellige størrelser og egner sig både til at hænge for sig selv, på række eller i en klynge. Du får mest ud af, at bruge Otos til dekorativ belysning, som eksempelvis i stuen, i gangen eller i soveværelset.

Italux Serpo Pendel

Italux Serpo Pendel Messing

Serpo er en seks-armet pendel, der giver lys til alle retninger. Den er lavet i et lækkert og stilfuldt design. Lampen leveres uden lyskilder, så du har selv mulighed for at bestemme om du vil have nogle varme dekorationspærer i lampen, eller om du bedre kan lide lampen som den er vist på billedet.

 Creative Diamond Cage og Creative Cage Drop

Creative Diamond Cage Pendel MessingCreative Cage Drop Pendel Messing

Med Cage pendlerne fra Creative, får du mulighed for at sætte en flot dekorationspære i lampen, der kan ses fra alle sider. Lampen er fremstillet i metal og giver et rigtigt godt look, hvor end den hænger. Du kan bruge Cage drop er ideel til at hænge i en klynge, lidt forskudt af hinanden, eksempelvis i hjørnet af stuen.

 Creative Cables Tube Pendel Messing

Creative Cables Tube Pendel Messing

Messing tuben fra det Italienske firma, Creative Cables, er en yderst populær pendel, der kan bruges flere steder. Den er især populær som køkkenpendel, men kan også hænge i en klynge lidt forskudt af hinanden.

 Creative Cables Tube Pendel Messing/Sort

Creative Cables Tube Pendel Messing/Sort 

Tube pendlen i Messing/Sort er vores mest solgte lampe til dato, hvilket man jo godt forstår, når man ser på den. Den kan både bruges i køkkenet og over spisebordet, men den er også at finde rundt omkring på restauranter og hoteller. Tube pendlen giver et godt nedadrettet lys, så selvom lampen er utrolig smuk at kigge på, bruges den til funktionel belysning.

 Nielsen Light LED Galaxy Pendel

Nielsen Light LED Galaxy Pendel Messing

Galaxy pendlen fra Nielsen Light er en utrolig smuk lampe med små indvendige glaskugler, den giver lampen et helt unikt look. Lampen har indbygget LED lys med en levetid hele 50.000 timer og giver et fantastisk lys ud til alle sider.

 Halo Design Rivoli Pendel Ø40 Sort/Messing

Halo Design Rivoli Pendel Ø40 Sort/Messing

Rivoli pendlen er en del af en lampeserie fra det danske brand, Halo Design. Rivoli giver et godt lys ud til alle sider og er åben i bunden, hvorfor du får en masse lys ned over dit spisebord. Rivoli pendlen egner sig allerbedst som spisebordslampe.

 Creative Swing Pendel

Creative Swing Pendel Børstet Messing

Swing pendlen fra Italienske Creative Cables er en lampe i et stilrent design, der passer ind mange forskellige steder. Lampen er flottest med en glødelignende dekorationspærer i sig. Swing kan både bruges som spisebordslampe, hvor du hænger et par stykker på række, men kan også hænge for sig selv og fungere som pyntelampe.

 Nielsen Light Neksø Pendel

Nielsen Light Neksø Pendel Sort/Messing

Neksø pendlen fra Danske Nielsen Light er lidt en miniudgave af Swing pendlen ovenfor. Hvor Swing har en diameter på 30cm, har Neksø en diameter på bare 22cm. Den egner sig derfor ikke så meget som spisebordspendel, men mere til køkkenet eller som hyggebelysning i stuen med en varm dekorationspære i.

 Nielsen Light Nice Pendel

Nielsen Nice Pendel Antik Messing Ø25

Vi bliver hos den danske producent, Nielsen Light, med deres populære Nice pendel. Nice laves i tre forskellige størrelser og derfor kan du både bruge dem i køkkenet, i stuen, over spisebordet og i gangen.

 Creative Klyngependel Ø12

Creative Klyngependel Ø12 Børstet Messing

Denne klyngependel fra italienske Creative Cables, er en elegant lampe, vi oftest ser i stuens hyggehjørne bag sofaen. Dens smalle roset gør, at der er plads til at den også kan hænge mange andre steder, eksempelvis i gangen.

 Italux Mentin Klyngependel

Italux Mentin Klyngependel Messing

Vi bliver i klyngependlernes univers og bevæger os over i en lidt større af slagsen. Denne har nemlig hele fem lamper der hænger ned fra sig og har tilmed også indbygget LED. Du slipper derfor for, at skulle tage stilling til hvilke lyskilder der skal sættes i lampen, da de allerede er indbygget.

 Italux Veva Lysekrone

Italux Veva Lysekrone Messing

Veva lysekronen fra Italux er en elegant lampe, der kombinerer det moderne og det klassiske design. Veva har plads til seks lyskilder og du vælger selv hvilke slags, der passer bedst til dit hjem. Du kan også rotere armene på lampen, præcis efter dit ønske.

 Eiva Udendørs Elegant Pendel

Eiva Udendørs Elegant Pendel Børstet Messing

Elegant pendlen er en udendørslampe, hvis IP65-klassificering gør, at den er godkendt til brug i alt slags vejr. Du kan derfor hænge den op på altalen eller på terrassen, hvor du vil få et godt lys ned over bordet, præcis som du har ved middags dit spisebord.

 Eiva Udendørs Swing Pendel

Eiva Udendørs Swing Pendel Børstet Messing

Ligesom Elegant pendlen ovenfor, adskiller Swing pendlen sig fra andre udendørslamper, som vi kender dem, da den både er flot og stilfuld, ligesom vi kender indendørspendlerne. Men på trods af lampens elegante udseende, tåler den at hænge ude i alt salgs vejr. Swing pendlen har et stik hængende i enden, så du nemt kan sætte den direkte i stikkontakten uden at skulle lave nogen installationer.

 

Vi håber, at du har ladet dig inspirere af disse pendler. Vi har naturligvis mange flere messingfarvede pendler (og lamper generelt) som du kan udsmykke dit hjem med. Hvis du har spørgsmål til specifikke produkter eller spørgsmål generelt, er du mere end velkommen til at tage fat i os. Du kan fange os på mail, chat eller telefon :-)

 

Flere artikler