Julegaveideer til ham, hende og den lille

Julegaveideer til ham, hende og den lille

Hvis der er én ting de fleste af os ønsker – så er det at se vores nærmeste træde i karakter og ordne alle de småting vi ikke selv bryder os om at tage os af, eller måske ikke kan overskue – så hvorfor ikke slå to fluer med ét smæk, og gør en særlig person super glad i år? Med et smukt lysprojekt der trækkes ud af ærmet viser du karakter, gå på mod, initiativ og tanke for indretning – what's not to like? Nedenfor har vi samlet super bud på julegaver til ham, hende og ikke mindst til den lille i huset.

Julegaven der passer til de fleste

Årets helt store julegaveforslag fra os hos OutletLamper, er de nye Neonlamper fra North Light. Vi er den eneste forhandler i Danmark af de flotte Neonlamper, som laves i 20 forskellige motiver. Her finder du neonlamper i flotte former og farver, hvor der både er nogle der passer til køkkenet, til teenage-værelset, fars man-cave, til den moderne stue, til børneværelset og meget mere. Herunder ser du et udpluk af de smukke lamper:

Cactus Neon Hello Neon Joystick Neon Banan Neon

 

Til ham

Til husejeren

De fleste mænd elsker at passe på deres biler – og mange bruger en del tid i den hver dag. En skøn julegave idé er derfor at forkæle en mand du kender med lækker og luksuriøs udendørs belysning. Se denne Italux Ortelo Udendørs Væglampe Hvid - det eneste der er at beslutte er, hvor mange der skal til.

 Udendørs Væglampe

Julegave til læsehesten/arbejdsnarkomanen

Hvad end manden du leder efter en gave til læser for nydelsens skyld, eller for arbejdets skyld så er belysningen ved hans arbejdsplads alfa og omega. Derfor foreslår vi en flot læselampe. Om han foretrækker et klassisk minimalistisk udtryk som f.eks. Italux Vera Væglampe Hvid eller et mere særpræget look som f.eks. Flexo 6W LED Bordlampe Kobber så findes der en flot læselampe til ham.

Hvid væglampe LED Bordlampe

 

Julegave til den ekstravagante mand

Går manden du skal finde en gave til op i et designudtryk i særklasse? Så prøv dig af med denne Italux Vailante Langbordspendel Sort/Opal – her er der skruet op for detaljerne og det vil pryde i ethvert hjem.

Langbordspendel

 

Julegave til den praktiske mand

Kender du en mand der kan lide at fordybe sig i huslige projekter, eller måske på et værksted? Så kan en lampe i et industrielt design måske være noget for ham. Se denne Italux Clubbo Pendel Sort hvor der er fokus på et industri look der passer super ind til et værksted eller herreværelse.

Industripendel

 

Til hende

Forkæl kvinden i dit liv med et selvskabt lampeunivers.

Byg din egen lampe (og monter den, hvis gaven skal falde i god jord) ud af en flot roset med plads til det antal nedhæng du drømmer om. Der findes et væld af loft rosetter og baldakiner – et flot eksempel er denne Loft Roset Til 2 Lamper Cylinder Ø12 Børstet Messing. Vælg dernæst den ledning du tror kvinden falder mest for – hvis du vælger en loft roset med plads til mere end én lampe, skal du selvfølgelig tage stilling til om der skal bruges den samme farve ledning til vedhængene elle rom du ønsker at variere mellem flere forskellige ledninger. Der findes stofledninger i alverdens farver – overvej hvad kvinden du køber til kan lide. Se f.eks. denne Snoet Stofledning Bomuld Hvid XL. så skal der dekoreres med en flot dekorationspære som f.eks. BIG Flex LED Mystery Rock Dæmpbar Gold – eller flere. Når du opsætter et lille hyggehjørne til ære for hende, vil hun ikke kunne stå for din kreative julegave.

Roset til 2 lamper messingXL Ledning Rock pære gold

 

Julegave til den moderne kvinde

Til den seje tøs eller friske kvinde foreslår vi at du forkæler med en skøn neonlampe der skaber øjefang. Se f.eks. denne Locomoceon Neon Bordlampe Flamingo. Så kan hun i hvert fald ikke brokke sig over, at gaven er kedelig eller upersonlig!

 Flamingo Neonlampe

Julegave til indretningshajen

Skal du give en gave til en kvinde der kan lide stilrige og praktiske løsninger, så foreslår vi denne flotte Franklin Bordlampe Sort/Kobber. Denne er en sikker vinder – og budgettet er bestemt i den overskuelige ende.

 Sort/kobber bordlampe

Julegave til designelskeren

Kender du en designinteresseret kvinde der skal have en ekstraordinært fin gave i år – så kender vi den helt rette gulvlampe til hende. Se vores Metro Gulvlampe. Med denne er du sikret en gave der vil træde i karakter i hjemmet og for evigt minde om dig.

 Træ Gulvlampe

Til den lille

Julegave til det lille barn

Kender du et barn eller måske endda en baby der skal have en særlig gave i år? Så præg barnets hverdag med en legende og sød lampe som Cosmos LED 28W Ø39 Plafond eller Nuka Elefant Bordlampe Blå. Med disse lamper vil barnet finde inspiration og underholdning.

 Cosmos Børnelampe Elefantlampe

Julegave til legebarnet

Mange børn der elsker at lege elsker også at være kreative. Prøv dig med denne Bobi 3 Pendel Gul som barnet du skal forkæle med sikkerhed synes er sjovt og kreativt at se på.

3 spot pendel gul

 

Julegave til barnet der elsker hygge

Kender du et barn der elsker at hygge sig i ro og mag, så kan en mere afdæmpet lampe som Rondo Kids Pendel Grøn være med til at skabe en rar og afslappet atmosfære.  

 Rondo børnelampe

Her var vores bedste bud på gaver til ham, hende og ikke mindst den lille.

Vi håber der kom inspiration på banen i både vidt forskellige stilarter og prisklasser. Hvis du stadig er i tvivl om hvilken retning du skal gå når du leder efter den perfekte julegave, så tøv ikke med at kontakte os.

 

Dejlig jul til jer alle – og god julegavejagt.

Flere artikler