Børnelamper

Børnelamper

De fleste børn foretrækker en sjov lampe i en skør farve eller en underlig form. Lavalampen er et godt eksempel på en klassisk børnelampe, men selvom den er sjov og finurlig at kigge på, giver den næppe et særligt brugbart lys. Derfor kan det virke som en udfordring at finde lamper de synes er spændende, men som også giver et godt nok lys til det de skal bruges til.

Vi har derfor samlet alle de lamper der egner sig bedst til børneværelset på ét sted – nemlig lige her. Hvis du er på jagt efter specifikke lamper som eksempelvis Pendler, Loftlamper eller Gulvlamper, kan du også tage et kig på dem, så du slipper for at bladre igennem lampetyper du ikke har brug for.

Børnelamper i forskellige farver

Et punkt der ofte dukker op på tjeklisten når det gælder børnelamper, er om de fås i forskellige farver eller ej. Medmindre motivet eller formen på lampen virkelig er sjovt eller anderledes, er det de færreste børn, der synes en grå, sort eller hvid lampe er særlig spændende. Derfor har vi også lamper i forskellige farver, der egner sig perfekt til børneværelset. Uanset om i mangler en væglampe, bordlampe, pendel, eller en anden type lampe til jeres børneværelse, bør det helt sikkert godt kunne lade sig gøre, at finde hvad i søger her.

 

 

Loftlampe børn

Loftlamper er essentielle i langt de fleste af hjemmets rum og børneværelset er inden undtagelse. Loftlampen sikrer en god generel rumbelysning, da den sidder højt i loftet og spreder lys ud i hele lokalet. Du kan enten sikre at der kommer en god generel rumbelysning på børneværelset meden loftlampe, der sidder fastmonteret højt i loftet, eller med en pendel, som hænger ned fra loftet.

Afhængigt af hvilken pære du sætter i lampen på børneværelset, kan du opnå et forskelligt lys. Hvis du gerne vil have et varmtog hyggeligt lys, kan vi anbefale at du tager et kig på vores dekorationspærer. Disse pærer er naturligvis alle LED, men mange af dem er designet til at ligne de klassiske glødepærer, som virkelig gav et flot og et hyggeligt lys.

Det er næppe nok, kun at have hyggebelysning på værelset, så der er også brug for en loftlampe der kan lyse rummet mere op. Herunder finder du alle vores lyskilder. Hvis du mangler inspiration til at finde den pære der passer bedst muligt til dit børneværelse (eller andet rum i hjemmet) har vi lavet en guide til netop dette, som du finder lige her --> Hvilken Pære Egner Sig Bedst Til Min Lampe?

Loftlamper med børnemotiver

Her hos OutletLamper, har vi både loftlamper, der sidder højt i loftet samt pendler, der hænger ned fra loftet i ledning, i sjove børnemotiver, som passer ind på børneværelset.