Natlampe

Natlampe

Natlamper kan være mange ting. Mange forbinder en natlampe med en væglampe der hænger ved siden af sengen. Væglamper kan både være funktionelle, praktiske og dekorative. Funktionaliteten må være det vigtigste når det gælder belysning til soveværelset, men selvom man sjældent har gæster i soveværelset, er det et område man tilbringer rigtigt meget tid i (1/3 af livet hvis du ellers får din nattesøvn ;-) ). Derfor betyder det dekorative også meget. Det praktiske aspekt kommer ind i billedet, da væglamper ikke optager noget plads som f.eks. en gulv eller en bordlampe gør. Vi har et stort udvalg af væglamper som du kan se her. Du finder både natlamper til sengen, hyggelige væglamper til stuen samt andre dekorative væglamper til hjemmet.

Sengebordslampe

En anden populær lampe til sengen er sengebordslampen. En sengebordslampe er nem at installere, da den bare skal sættes i stikkontakten, i modsætning til en væglampe der skal installeres i væggen. Derudover er den nem at flytte på, hvis man beslutter sig for at flytte rundt i soveværelset, eller vende sengen om. Sengebordslamper fås i mange forskellige stilarter og prisklasser. Man kan finde de billige, der bare skal kunne give et fint lys, helt ned til 100-200kr, alt efter hvad der er på tilbud. Men man kan også bruge lidt flere penge og så få en lampe der ikke bare er funktionel, men også pryder soveværelser og fungerer som et element i indretningen. Du kan finde bordlamper til sengen i vores store bordlampe-kollektion.

Clipslampe som sengelampe

En tredje lampetype som vi anbefaler her hos OutletLamper.dk er clipslampen (eller klemmelampen). Clipslampen er smart, da du både kan klemme den fast på natbordet eller sengegærdet, alt efter hvad der passer. Ligesom bordlampen, er denne lampetype super praktisk, da den altid nemt kan flyttes efter behov. Clipslamper er ofte også nemme at betale – de fleste ligger til omkring 250kr.

 

 

Forskellige lampetyper til soveværelse

Til soveværelset er der et par lampetyper som ofte går igen. Selvfølgelig bestemmer du selv hvilke lamper du synes passer bedst ind i dit soveværelse, men de tre typer vi ser oftest er Pendler, Væglamper og Bordlamper.

Pendler

Pendlen, som også er beskrevet længere oppe, bruges i langt de fleste soveværelser. Den giver et godt lys, der fordeles ud i hele rummet samtidig med at den fungerer som en del af indretningen. Du kan selv vælge den pendel der passer ind i dit soveværelse. Det lys den skal give, afhænger meget af hvilke lyskilde du sætter i lampen. Hvis du ønsker hjælp til hvilken pære der egner sig til din lampe, kan du enten læse her eller se vores udvalg af lyskilder. Du er også velkommen til at kontakte os, så skal vi nok prøve at hjælpe dig bedst muligt.

Væglamper

Væglamper er også en go-to løsning for mange til deres soveværelse. Deres funktionalitet og æstetisk er årsagen til at mange vælger at hænge væglamper op ved siden af sengen i soveværelset.

Bordlamper

Bordlampen er også en lampetype vi ofte ser i soveværelset. Den er nem at anskaffe, installere og flytte rundt på. Derudover fås de i mange forskellige varianter, så du kan altid finde en bordlampe der passer ind i dit soveværelse.