Sengebordslampe

Sengebordslampe

En lampe på natbordet er en klassiker, som mange vælger fremfor væglampen. Bordlampen til sengebordet er den nemmeste løsning af flere årsager. Til at starte med, er den nemmere at installere, da den bare skal sættes i stikkontakten. Den er også nemmere, at skifte ud eller flytte rundt på, hvis man f.eks. beslutter sig for at flytte om derhjemme. Den sidste årsag som gør, at folk vælger sengebordslampen frem for væglampen, er at mange bor til leje. Hvis man bor i en lejelejlighed, som man ikke ved hvor længe man skal bo i, giver det ikke så meget mening, at bore alt for mange huller i væggene.

Tips til valg af sengebordslampe

Der er flere ting du kan være opmærksom på, når du vælger en lampe til dit sengebord.

1. Justérbar arm - Hvis du er lidt af en læsehest, anbefaler vi dig at købe en bordlampe med en justérbar skærm, så du kan pege lyset i den retning du ønsker.

2. Lysdæmper - Vi anbefaler også at du køber en lampe som kan dæmpes. På de sene timer (især hvis der er helt mørkt i resten af rummet) har øjnene ikke godt af for skarpt lys. Kig efter en lampe med indbygget lysdæmper, eller vælg en pære som er dæmpbar.

3. Varm lysfarve – Bruger du ikke din natbordslampe til at læse med, anbefaler vi, at du sætter en varm og hyggelig lyskilde i lampen. Se efter en pære, hvor lysfarven er maksimum 3.000 kelvin – jo lavere kelvis, des varmere lys. Du finder en guide om kelvin her.

 

 

Bordlampe Messing

Messinglamper er en trend der er kommet for at blive. Vi har gennem de seneste år set mange populære lamper i messing, som har solgt godt. Messing bordlampen er ikke en undtagelse. Messing passer godt ind i den skandinaviske indretningsstil, hvor de rå og de feminine materialer gerne går hånd i hånd. Vi sælger flere messinglamper hos OutletLamper, heriblandt bordlamper i messing. De klassiske lamper i messing eller antik kobber passer ind i de fleste hjem, da her er tale om tidsløst design som ikke går af mode.

Lysdæmper i messingbordlampe?

Det er de færreste lamper i klassisk design, som har indbygget lysdæmper eller touchfunktion, da det tager det klassiske ud af designet. Ønsker du en lampe som kan dæmpes er der dog stadig rig mulighed for det. Køber du en dæmpbar pære med til lampen, kan du selv dæmpe den, hvis du har lysdæmperkontakt. På den måde kan du kombinere det klassiske design med den moderne teknologi.

Messing bordlampe størrelser

Det er både muligt at købe høje eller lave bordlamper i messing. De små bordlamper passer perfekt ind på reolen eller på natbordet. Den høje, mere dominerende bordlampe egner sig godt til kontoret.

Bordlampe Glas

Søger du en bordlamper med glasskærm, er du kommet til det rette sted. Vi forhandler flere forskellige bordlamper af glas. Nogen er mest til bordlamper med klart glas, mens andre foretrækker det røgfarvede glas (smoke). Uanset hvad du er til, har vi en lampe der passer til din smag. Når du køber en bordlampe med glasskærm, er det vigtigt at holde øje med, hvilken pære du køber med. Når skærmen er lavet af glas, ses pæren nemlig ofte tydeligere – derfor må den helst ikke blive for skarp, så du bliver blændet af lyset. Herunder kan du læse hvordan du vælger den rigtige pære til din bordlampe.