Sengelampe

Sengelampe

En sengelampe kan være mange ting. Nogen foretrækker en væglampe til at hænge ved siden af sengepladsen, mens andre hellere vil have en bordlampe til natbordet. I nogle tilfælde kan en lille, hyggelig pendel også give mening. Fælles for dem alle er, at de skal kunne give et hyggeligt, afdæmpet lys. Derudover skal nogle af dem også kunne give et godt læselys. Hos OutletLamper har vi et stort udvalg af flere slags sengelamper i forskellige stilarter til både børn og voksne.  

Sengelampe børn

Hvis du er på udkig efter en sengelampe til børneværelset, er du kommet til det rette sted. Børn foretrækker som regel lamper i sjove motiver, former eller farver. Det er en fordel at den sengelampe du finder til dine børn kan justeres, så de kan rette lyset den vej de ønsker. På den måde bliver det nemmere for dem, hvis de skal ligge og læse godnat-læsning, at de kan pege lyset i den retning der passer, alt efter hvordan de sidder eller ligger. Hvis du er på udkig efter lamper til børneværelset generelt, kan du tage et kig på vores udvalg af børnelamper.

Sengelampe med lysdæmper

Som nævnt tidligere er det en fordel hvis man kan justere hvilken retning ens sengelampe peger i, men det er en ligeså stor fordel, hvis man kan justere selve lyset på lampen. Nogle lamper har indbygget lysdæmper, så du selv kan skrue op og ned for lyset (enten hvor du skruer eller trinvist) alt efter hvordan det passer dig. Hvis rummet er fuldstændigt mørkt, kan et for skarpt lys fra sengelampen skabe en ubehagelig kontrast for øjnene. Hvis der derimod kommer lys udefra i forvejen, men man lige har brug for noget ekstra ned mod bogen, kan der være brug for en anelse skarpere belysning. Dette kan en lampe med indbygget lysdæmper hjælpe med, så du altid får den mængde lys du har brug for.

 

 

Soveværelse indretning

Et soveværelse er mere end bare et sted hvor man sover. Det er et rum man tilbringer rigtigt mange timer i og derfor går mange også op i, at soveværelset skal være pænt indrettet. Her kommer et par gode tips til indretningen i soveværelset:

1.  Fremhæv dine favoritter

Har du et yndlingsmøbel, en favoritlampe eller en anden genstand i soveværelset som du bare elsker? Brug den som et centralt element i din indretning i soveværelset og placér den et sted hvor den får ekstra opmærksomhed. På den måde er den altid i fokus.

2.  Find et farvetema

Uanset om du er til pangfarver, rosa, det mere minimalistiske, eller noget helt andet, er et godt tip at finde ét farvetema og holde dig til dette. På den måde får dit soveværelse en rød tråd og holder samme stil hele vejen igennem.

3.  Udsmyk dine vægge

Sommetider kan et lokale virke blottet, ogen smule kedeligt, uden man rigtigt kan sætte en finger på hvad præcist dermangler. Væggene er tit og ofte svaret. Du har mulighed for at udsmykke dinevægge præcis som du vil. Enten med nogle flotte billeder, nogle væglamper ellermåske endda en malet væg.

4.  Ryd op og fjern overflødige elementer

Til sidst får du et lidt kedeligt og meget mor-agtigt råd, som dog er super effektivt. Jo færre overflødige elementer og jo mindre ”rod” der er i indretningen, jo mere gennemført kommer dit soveværelse også til at virke.