Glødepære

Glødepære

For en del år siden begyndte man at lede efter et alternativ til den traditionelle (og dyre i længden) glødepære. Først kom sparepæren som ikke var en succes, da farvegengivelsen og den generelle belysning var markant dårligere end glødepæren. Derudover er sparepæren også længe om at lyse ved fuld styrke fra den tænder, hvilket kan være irriterende hvis man skal bruge lys med det samme.

LED glødepære

Siden hen kom LED glødepæren, som i dag er udviklet så godt at den uden problemer erstatter glødepæren. I dag produceres der mange LED pærer som gengiver glødepæren rigtigt flot. De laves i alverdens størrelser og former, og vi er stolte af, at have et af Danmarks største udvalg af LED glødepærer og hyggepærer. Du finder et kæmpe udvalg af glødelignende LED-pærer som alle giver et varmt og hyggeligt lys. Nogle pærer kan dæmpes hvis du har lysdæmperkontakt, mens har indbygget 3-step dæmperfunktion, hvor du bare skal slukke og tænde på din almindelige kontakt, for at ændre det lys pæren giver.

Glødepærer lampe

Hvis du mangler en glødepære til din lampe, kan du helt sikkert finde hvad du søger på denne side. Søger du derimod en lampe som passer til en hyggelig glødepære, anbefaler vi at du tager et kig under bordlamper eller pendler.

 

 

Dekorationspære

Med en dekorationspære er du altid sikret flot, hyggeligt lys. De fleste globepærer kan dæmpes, enten med lysdæmperkontakt eller med 3-step dæmperfunktion, hvor du bare skal slukke/tænde på din kontakt for at skifte lysstyrken. Se under produktbeskrivelsen på den enkelte vare for nærmere information.

Hyggebelysning

Du får altid flot hyggebelysning, når du udstyrer din lampe med en dekorationspære. Hyggelig belysning drejer sig som regel om dæmpet lys i en varmere nuance. Dekorationspærer har ofte en varm farvetone, som skaber et varmt, dæmpet og ikke mindst et hyggeligt lys. Med disse pærer får du virkelig meget lys for pengene, da de ofte bruger et sted mellem 2 og 5 watt. Til sammenligning var det, med den gamle glødepære, ikke unormalt at én pære brugte 40-60 watt.