LED påbygningsspot

LED Spots

LED spots er super gode, hvis du ønsker god belysning fra dine spots og gerne vil bruge så lidt energi som muligt – både hvad angår strøm og vedligeholdelse. LED spots lyser utroligt længe og med et lavt strømforbrug. Derfor er LED spots energivenlige og samtidigt billige i drift.

LED påbygningsspot

LED påbygningsspot kan det samme som traditionelle påbygningsspot – og så lidt mere. LED påbygningsspots er både mere energivenlige og billige i drift. LED påbygningsspots lyser med høj kvalitet og lavt forbrug. LED påbygningsspot kan give en super behagelig belysning og med LED påbygningsspots kan du selv vælge hvor skarp rumbelysningen skal være. LED påbygningsspots kan nemlig benyttes både til at give et godt rumlys, men også til at skabe skarpere oplyste områder – dette kan være over køkkenbordet hvor der er brug for mere målrettet lys end i køkkenet generelt. Her er LED påbygningsspots gode, da man kan have LED påbygningsspots i en moderat mængde over alt, og så tilføje nogle ekstra LED påbygningsspots i de områder man ønsker særligt oplyst.

Hvad betyder påbygningsspot?

Påbygningsspot betyder, at man monterer spottet uden på en overflade frem for at bygge spottet ind i f.eks. loftet. Påbygningsspot bygges altså uden på, og er derfor nemme at montere, da der ikke skal bores eller arbejdes ind i isoleringen.

Hvor køber man spot?

Vi sælger et bredt udvalg af spots. Vi sælger både påbygningsspots og indbygningsspots til alle anledninger. Der er rig mulighed for både at finde hvide spots, sorte spots, metalliske spots, spots til strømskinne, flerskinnet spots, LED spots – ja generelt kan vi være behjælpelige med lige præcis den type spots du kunne tænke dig at placere i dit hjem. Du kan også købe skinner og andre monteringsdele til dine spots hos os. Vi står altid klar i vores kundeservice til at hjælpe dig med at finde de perfekte spots til dig og dine behov. 

Hvor mange spots pr. meter?

Hvor mange spots skal der bruges pr. meter er et af de mest spurgte spørgsmål vedrørende spots i vores kundeservice. Det er utroligt individuelt alt efter hvilken farve gulve og vægge rummet har, hvor meget naturligt lys der kommer ind og hvilket behov rummet opfylder. En simpel regel der for det mester gør sig gældende er, at 1-2 spots pr kvadratmeter bør være rigeligt til at skabe et godt rumlys. Vær opmærksom på rummets funktino npr du vælger hvor mange spots du skal placere. Mange vælger at placere ca 1 spot pr kvadratmeter, og så eventuelt supplere med en række spots over arbejdsområder, over spejle eller generelt områder hvor det er nødvendigt med skarpere belysning.

Hvilke spots skal jeg vælge?

Der er flere vigtige aspekter at tænke over når du skal vælge de spots du skal placere i dit hjem. For det første er det vigtigt at overveje hvilken type rum og visuel stil du ønsker – og hvordan du ønsker dine spots skal installeres. Ønsker du at montere dine spots direkte i isoleringen i loftet skal du have fat i indbygningsspots. Vil du hellere installere dine spots på ydersiden af dine lofte, vægge eller andre overflader så er påbygningsspots nærmere noget for dig. Derudover skal du overveje om dine spots skal placeres på udendørs arealer eller i vådrum – i så fald skal dine spots kunne tåle fugt go vand. Disse specifikationer vil du altid kunne læse dig til i produktbeskrivelsen eller specifikationerne for dine spots før du køber dem.